Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Alibiul Elenei Udrea: imaginea prin care le dă șah procurorilor

Elena Udrea este acuzată, de procurorii DNA, ca în data de 6 octombrie 2010 a primit, la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, o geantă cu 900.000 de euro, mită în dosarul ”Gala Bute”.

“La data de 06.10.2010, inculpatul Gărdean Adrian şi (…..) s-au deplasat la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, având asupra lor suma de 900.000 EURO într-o geantă de voiaj de culoare neagră.

Gărdean Adrian a intrat singur în clădire, accesul fiind realizat de către Nastasia Gheorghe, şi s-a deplasat la cabinetul secretarului general. Cei doi au intrat singuri într-o sală de şedinţe aflată în vecinătatea biroului, iar Gărdean Adrian i-a înmânat lui Nastasia Gheorghe geanta, indicând totodată care este conţinutul acesteia. (…) Ulterior, Nastasia Gheorghe a înmânat geanta ministrului Udrea Elena Gabriela, în cabinetul acesteia, comunicându-i provenienţa şi suma care se găsea în interior, şi i-a adus la cunoştinţă înţelegerea referitoare la sponsorizarea societăţii administrate de Rudel Obreja în contul diferenţei”, se arată în referatul procurorilor DNA.

Ei bine, Elena Udrea are un alibi: în data de 6 octombrie 2010 a fost la înmormântarea mamei lui Traian Băsescu, la Constanța. Bineînțeles, este posibil ca Udrea să fi revenit imediat în Capitală, iar seara să fi primit banii de la Gărdean, însă dacă nu există dată și oră de la revenirea Elenei Udrea în Minister, atunci această imagine ar putea deveni un alibi extrem de puternic.

Citește și: DENUNŢURI Adevăratul CIRCUIT al banilor în Dosarul Gala Bute/ exclusiv

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.