Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Cum arată nepoata lui Charlie Chaplin, una dintre cele mai fermecătoare actriţe din 'Game of Thrones'

wikipedia.org
Charlie Chaplin

Comediantul şi dansatorul Charlie Chaplin este unul dintre cei mai cunoscuţi actori din perioada filmelor alb-negru. Charlie Chaplin s-a căsătorit de patru ori: de trei ori cu partenerele sale din filme, de care a divorţat la scurt timp, iar în 1943, la 54 de ani, s-a căsătorit cu Oona O’Neill, fiica în vârstă de 18 ani a dramaturgului Eugene O’Neill. A avut 11 copii, născuţi în perioada 1919-1962, informează BM.

Pentru mulţi cinefili, Charlie Chaplin este un reper al artei cinematografice, fiind considerat un vizionar, un geniu. Nici urmaşii săi nu s-au lăsat mai prejos. Aceştia au încercat să îi ducă numele mai departe cu mândrie.

Şi acesta este şi exemplul nepoatei sale, Oona Castilla Chaplin, care a moştenit talentul actoricesc de la mama sa şi de la bunicul său. Frumoasa actriţă s-a născut în 1986, la Madrid şi a absolvit Academia Regală de Arte Dramatice din Marea Britanie, în 2007.

Oona a început să joace în filme din 2008 şi, până acum, la 29 de ani, are la activ nici mai mult, nici mai puţin de 13 filme. O performanţă remarcabilă, fiind vorba de doar 8 ani de carieră.

Aceasta a fost distribuită în filme şi seriale TV, printre care Sherlock şi Game of Thrones, cel mai vizionat serial din istorie, unde a interpretat rolul Talisei Maegyr.

content-image

Citeşte şi: DOLIU la Hollywood. A MURIT părintele filmelor de groază moderne .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.