Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Imagini de la nunta anului în politică. Al treilea om în stat s-a căsătorit

Nunta anului în politică a avut loc sâmbătă, 4 iulie, la Palatul Snagov.  Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a fost pentru a doua oară în viaţă mire. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sf. Gheorghe Nou, în prezența familiei și a prietenilor apropiați. Şeful deputaţilor şi soţia sa, Laura Bumbu, au avut peste 300 de invitaţi la petrecere.

Şi ca toată lumea să fie mulţumită, vicele social-democraţilor a comandat mâncare şi băutură de toate felurile şi pentru toate gusturile, din belşug. La stabilimentul de lux unde se ajunge doar cu barca, cel mai slab, să spunem, meniu, costă 85 de euro, mâncare pentru o persoană, plus alţi 20 de euro băutura, tot pe cap de om. Zgonea a plătit şi cei 5.000 de euro care reprezintă chiria pentru noaptea petrecerii. Invitaţii au fost unul şi unul din lumea politicii, a sportului şi din lumea mondenă. Al treilea om din România a scos din bugetul său suma de minimum 36.000 de euro.

Unul dintre marii absenţi de la importantul eveniment va fi nimeni altul decât şeful său de partid, premierul Victor Ponta, care e la Istanbul. Administraţia Prezidenţială a fost reprezentată de Dan Mihalache, şeful de cabinet al preşedintelui.

Valeriu Zgonea a mai fost căsătorit cu Cristina, cu care are o fetiţă, el fiind acum la cea de-a doua însurătoare cu acte în regulă. Viitoarea doamnă Zgonea, Laura Bumbu, a lucrat 7 luni chiar la cabinetul politicianului, la Camera Deputaţilor, după care a fost consilieră a secretarului de stat de la Transporturi, Dragoş Titea.

FOTO: libertatea.ro

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.