Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Imaginile care o 'îngroapă' pe Kovesi: Răzvan Savaliuc îi arată pisica

Inquam Photos / Octav Ganea
laura codruta kovesi Inquam Photos

Procesul în care procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, i-a dat în judecată pe jurnaliștii de la Antena 3 și-a consumat un nou episod. În fața judecătorilor, Kovesi a spus că nu a avut o relație profesională cu jurnalistul Răzvan Savaliuc, de la Lumea Justiției, iar acesta ține să demonstreze contrariul. Savaliuc publică o serie de fotografii în care arată că a fost unul dintre oamenii din presă foarte apropiați de Laura Codruța Kovesi.

Citește și: Generalul Florian Coldea vorbește despre SFÂRȘITUL TĂCERII

Citește și: ULTIMUL mesaj public lansat de Florian Coldea, după DISPARIȚIA lui Ghiță

Vezi şi: Alina Mungiu-Pippidi face afirmaţii grave: Partidul lui Nicuşor Dan, ajutat de SRI

Citește și: VIDEO Klaus Iohannis și soția la prima ieșire publică după CUTREMURUL din SRI. Au plecat prin spate

~In timp ce pledam in apararea mea, am inceput sa explic instantei ca o cunosc pe Laura Kovesi din 2006 de cand a venit Procuror General al Romaniei si ca in primii ei ani de mandat am avut o relatie profesionala foarte stransa. Nu exagerez cu nimic cand spun asta! Si nici nu vreau sa dezvolt... as avea mult mai multe de spus... Inchipuiti-va ca in timp ce explicam instantei ca inainte ca Laura Kovesi sa ma transforme intr-o tinta am avut cu ea ani de prietenie profesionala extraordinara, din spatele salii aceasta a rabufnit: “Nu e adevarat!”

Sunt o persoana calma de felul meu, dar pentru ca lumea sa se convinga cum poate sefa DNA sa nege un adevar (pentru a cata oara!) i-am promis in fata instantei Laurei Kovesi ca voi publica fotografii care sa demonstreze ca minciuna are picioare scurte!

Nu am avut o relatie profesionala stransa doamna Kovesi? Chiar asa? Repede mai uita doamna doctor cand nu ii convine!

Ia sa admiram mai jos niste imagini care vor lamuri lumea ca din 2006 si cativa ani dupa, mai precis in 2008, eram un jurnalist atat de indragit de Kovesi incat invitat intr-o zi in biroul ei de la PICCJ, aceasta m-a poftit din propria ei initiativa sa iau loc pe scaunul ei de Procuror General al Romaniei sa imi faca o poza cu aparatul pe care il aveam la mine. Aveam amandoi pasiunea fotografiei, ea fotografia pescarusi... si si-i punea in rama”, scrie Răzvan Savaliuc, în Luju.

Pe scaunul de Procuror General al Romaniei, in 2008, cand scriam frumos despre Kovesi si meritam cinstea sa-mi ofere scaunul domniei salei...

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.