Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO: Iohannis a scos un as din maneca. Cu ce l-a lasat masca pe Ponta

Candidatul PNL Klaus Iohannis i-a transmis lui Victor Ponta ca politicenii trebuie sa nu isi bage nasul acolo unde nu le fierbe oala - la Justitie. Acesta a scos si un as din maneca - o fotografie de la un protest al PSD impotriva arestarii, pe care ei o considerau abuziva, a fostului sef al CJ Arges - Constantin Nicolescu care a fost condamant la 9 ani de inchisoare. Ponta si multi altii erau prezenti.

Iohannis: S-a facut multa vorbire despre ce sa faca un presedinte. Eu vreau sa garantez statul de drept. Eu cred in acest domeniu trebuie sa spunem nu ne bagam unde nu ne fierbe oala. Noi politicienii nu trebuie sa ne bagam in actul de justitie. Justitia e independenta. Sa nu ne bagam acolo sa incercam sa rezolvam probleme peste justitie.

Daca vorbim de actiuni care ne definesc ca politicieni, o frumoasa imagine de grup in ianuarie 2011 in jurul dlui Constantin Nicolescu, cu dl Ponta, Nastase, Severin, Hrebenciuc, Vanghelie, care au afirmat ca e o persecutie politica si nu e bine ca acest domn, intre timp condamnat, sa fie deranjat. Asta nu se numeste independenta justitiei, ci fortarea justitiei.

Ponta: CSM garanteaza independenta justitie. Nu va mai bagat nasul la CSM. Eu am propus-o pe Kovesi si pe domnul Nitu. Daca nu ii vreti ii schimbti.

Mai sunt niste fotografii din acea zi -  mai era si domnul Crin Antonescu si presedintele CJ Arges, il cunoasteti pe presedintele PNL Arges? Nu il cunoasteti - eram impotriva unui abuz al unui senator PDL care acum va e coleg.

Eu il consider pe domnul Antonescu presedintele PNL si pe Tariceanu fonatorul.

Iohannis: Domnule Ponta recunoasteti o decizie a unei instantei? Exista o decizie care spune ca eu sunt presedintele PNL iar afirmatia dumneavoastra e o dezinformare publica.

Ponta: Aseara si dumneavoastra ati mintit de multe ori.

content-image

content-image

sursa foto: mediafax

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.