Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Victor Ciutacu îl DISTRUGE pe Florian Coldea: Poată vă saltă de pe stradă

ciutacu

Mogulul fugar Sebastian Ghiță a prezentat dovezi ale faptului că el și soția sa își petreceau vacanțele alături de Florian Coldea și soția acestuia. Victor Ciutacu prezintă care sunt prețurile biletelor de avion pentru destinațiile indicate de Sebastian Ghiță și îi transmite lui Florian Coldea că este pasibil să fie acuzat de luare de mită și săltat de pe stradă, pe modelul Alina Bica, fosta șefă DIICOT.

Citește și: NOI IMAGINI Sebastian Ghiță și Florian Coldea, în VACANȚĂ: Apar și soțiile celor doi / VIDEO + FOTO

Citește și: DOCUMENTE cu facturile din vacanțele lui Coldea cu Ghiță: Apare și Vasile Dâncu / VIDEO

Citește și: S-a aflat cine duce înregistrările lui Sebastian Ghiță la România TV

”Domnu’ Coldea, daca nu prezentati macar o chitanta/factura si/sau un extras de cont care sa probeze ca ati platit vacantele petrecute cu prestatorul Ghita de la Asesoft in Seychelles/Toscana/Paris, care vindea soft (uneori, chiar prin incredintare directa) catre SRI, al carui prim-adjunct sunteti, inseamna ca ati luat spaga de la el. Si atunci trebuie sa va ia de pe strada, pentru coruptie, doamna Kovesi, ca pe doamna Bica, desi ultima are acasa dovada ca si-a platit camera de la Paris; atunci, cand cu doamna Udrea si domnisoara Topoliceanu, stiti dumnevoasta cand…

Daca, insa, veti prezenta o astfel de dovada, atunci va trebui sa explicati cum va puteti permite, bugetar fiind, un stil de viata atat de luxos si, mai ales, de ce v-ati plasat singur intr-un evident conflict de interese, combinandu-va la sprit si voie buna cu omul care a incasat multe milioane de euro de la institutia pe care, operativ, o conduceti si care, teoretic, va si controla in Parlament daca respectati legea. Nu in ultimul rand, nu va mai inhaitati cu pomanagiu’ de Dancu, va strica la feng shui. Si dati-l afara pe Marincea, e lamentabil.

Cu respect, nea Victor…”, scrie Victor Ciutacu, pe blog.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.