Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO&VIDEO - Paranghelie pe bani la 5 ani de UNPR

Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) marchează vineri cinci ani de la înfiinţare. 20.000 de membri ai formaţiunii participă la manifestările organizate în Piaţa Obor din Capitală, în 'patria' secretarului general Neculai Onţanu, primarul Sectorului 2.

Pentru ca evenimentul să iasă aşa cum s-a anunţat, la UNPR s-a dat milităria jos din pod. Responsabilii din fiecare judeţ au primit din timp "cota" de oameni, iar aceştia au raportat la "centru", încă de săptămâna trecută, numărul de participanţi cu care contribuie la ţinta de 20.000. Progresiştii care au acces în funcţii publice graţie susţinerii partidului au fost obligaţi să aducă oameni pe cheltuiala proprie. Restul participanţilor au primit între 50 şi 100 de lei "de căciulă" pentru excursia la Bucureşti, la care se adaugă, evident, mâncarea şi băutura gratis.

Vezi şi: 5 ani de trădări în interes naţional

Oamenii strânşi în faţa scenei din Piaţa Obor sunt organizaţi pe judeţe. Pe lângă numeroşii pensionari, la eveniment participă inclusiv copii de şcoală generală şi liceeani, echipaţi cu însemnele UNPR. Ministerul de Interne, condus de UNPR-istul Gabriel Oprea, a mobilizat efective importante pentru eveniment, alături de Poliţia Locală Sector 2. Şi pentru ca totul să iasă aşa cum a fost planificat, evenimentul este supravegheat cu o dronă.

UNPR şi-a propus, potrivit anunţului făcut de Gabriel Oprea în luna ianuarie, să ajungă la 1 milion de membri până în 2016 şi să devină a treia forţă politică a ţării. Totuşi, o participare pe propriile liste la alegerile din 2016 pare mai puţin probabilă în acest moment.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.