Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotomodelul pe care Cioloș l-a vrut ministru al Sănătății a dat LOVITURA: Ce a făcut 'frumușelul'

andrei baciu

Liberalii au dat "lovitura" în politică. "I-au furat" lui Dacian Cioloş un tehnocrat şi l-au făcut liberal cu acte în regulă.

Fostul fotomodel Andrei Baciu, propus de premierul Dacian Cioloş la Ministerului Sănătăţii şi retras înaintea votului de învestire, s-a înscris în PNL şi a fost deja numit prim-vicepreşedinte al filialei PNL Sector 1, a declarat, joi, pentru mediafax, liderul organizaţiei, deputatul Mihai Voicu. "Un tânăr deştept, harnic şi curat", l-a descris şi prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi, care a confirmat şi el informaţia.

Citeşte şi: Dacian Cioloş, răspuns în direct pentru Liviu Dragnea: Premierul se plânge de atacurile la Guvern

Andrei Baciu a fost, de altfel, prezent miercuri la lansarea programului electoral al canditatului PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu. Deşi, iniţial îl popusese pe Andrei Baciu pentru postul de ministru al Sănătăţii, în noiembrie 2015, după ce pe Facebook au început să circule fotografii în care Andrei Baciu apărea în lenjerie intimă, ca model, premierul Dacian Cioloş a decis să facă o altă nominalizare. Nominalizarea lui Andrei Baciu la MS a fost, de asemenea, contestată de medici şi manageri de spitale s-au arătat contrariaţi la aflarea veştii că Andrei Baciu ar putea fi ministru al Sănătăţii, motivând că acesta nu are nici pregătirea şi nici experienţa necesare pentru a conduce o instituţie publică de dimensiunea şi cu greutatea celei pentru care a fost propus, care se ocupă de întreg sistemul sanitar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.