Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Frații Becali față în față cu judecătoarea șpăgară, în dosarul Transferurilor

Becali

La Curtea de Apel Bucuresti a inceput, joi dimineata, procesul judecatoarei de la Tribunalul Bucuresti acuzata ca ar fi primit mita de la Cristian Borcea si fratii Victor si Giovani Becali in dosarul Transferurilor, transmit Stirile Pro Tv.

Judecatoarea Geanina Terceanu si fratii Victor si Giovanni Becali vor cere sa fie judecati in procedura simplificata – ceea ce inseamna ca accepta acuzatiile, dar si ca limitele de pedeapsa sa le fie reduse cu o treime. In cazul magistratei acuzata ca ar fi primit mita 195.000 de euro de la Borcea si fratii Becali, asta inseamna ca nu mai risca pana la 12 ani de inchisoare, ci doar cel mult 8 ani de zile.

ALERTĂ - CCR strică planurile PNL pentru referendum

Ramane de vazut ce va face Cristi Borcea, care a negat tot timpul ca i-a oferit bani judecatoarei. Geanina Terceanu a fost suspendata in februarie din functie, dupa ce a fost trimisa in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita, in Dosarul Transferurilor. Ea este acuzat ca a primit spaga suma de 195.000 de euro: 185.000 de euro de la fratii Giovani si Victor Becali si 10.000 de euro de la Cristi Borcea.

Procurorii DNA au descoperit acesti bani la perchezitia casei din localitatea Movila. Judecatoarea a spus si cum a primit banii de la Cristi Borcea, aceasta parte a declaratii fiind presarata cu picanterii. Cel care i-a facut cunostinta cu Borcea este avocatul George Antonie Iorgovan, judecat in acest caz pentru marturie mincinoasa. Iorgovan, fiul celui considerat pe vremuri Parintele Constitutiei, ar fi condus-o pe judecatoare la vila lui Cristi Borcea. Aici, judecatoarea si inculpatul au stat de vorba doua ore.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.