Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRACTURĂ între PDL și PNL: Boicot în masă al oamenilor lui Vasile Blaga

PNL

Dacă la centru toate par perfecte, în teritoriu e mare scandal în interiorul noului PNL. La Satu Mare e un scandal imens. Dar ce s-a întâmplat?

Numirea lui Ioan Rus ca președinte unic interimar la Satu Mare a fost doar o decizie de imagine pentru PNL. Foștii PDL-iști se arată foarte nemulțumiți de noua conducere a partidului și modului în care se iau deciziile. Aceștia au decis să se retragă în masă din Biroul Permanent Județean după ce componența acestuia a fost decisă doar de președinte, fără consultări, după cum se plâng aceștia. „ Nu suntem de acord cu componența Biroului Permanent, nu s-a votat componența lui, nu am fost consultați. Ionuț Rus a luat deciziile singur fără să ne întrebe. Noi ne-am dori să fie paritate. În primul rând să se meargă pe structura aleșilor locali, să facă parte primarii, viceprimarii, consilierii județeni și pe urmă ce locuri mai rămân să se împartă între cele două partide, să fie paritate. Șincer și scurt, noi foștii pdl-iști suntem nemulțumiți, că ne-au pus deoparte din toate punctele de vedere”, declară Rotaru Marinel, primar de Santău.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri despre atacatorul de la Munchen: S-a aflat abia acum

Și alți primari liberali care provin din vechiul PDL, consilieri județeni sau viceprimari se raliază la aceasta idee. Nemulțumirea foștilor PDL-iști este reprezentată de ei care compun Biroul Permanent Județean. În primul rând este vorba de faptul că sunt doar 17 foști democrat liberali și 30 de foști liberali. O altă nemulțumire este faptul că în BPJ au fost primite persoane care în campania electorală au părăsit partidul, au făcut campanie împotriva lui și mai apoi au fost reprimite în partid și acum aduse direct în structura de conducere, anunţă obiectiv-sm.ro.

Citeşte şi: Din România, Viktor Orban cere armată europeană: 'Dacă nu, statele de la Vișegrad fac una'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.