Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fratele primei teroriste SI din Germania este adus în faţa justiţiei. A încercat şi el să ucidă

Neue Presse
Saleh S.

Fratele adolescentei condamnate la şase ani închisoare de autorităţile germane după ce a înjunghiat un poliţist compare la rândul său începând de luni în faţa justiţiei la Hanovra, unde este acuzat că a încercat să incendieze un mall, anul trecut, relatează DPA, conform agerpres.

Tânărul de 18 ani, prezentat doar ca Saleh S. în baza legilor germane privind dreptul dreptul de viaţa privată, a aruncat două cocteiluri Molotov în zona de intrare a unui complex comercial din oraşul din nord-vestul Germaniei, pentru a încerca, potrivit procurorilor, să omoare cât mai mulţi oameni de altă credinţă decât musulmană. După atacul în care nimeni nu a fost rănit Saleh S. a părăsit Germania cu intenţia de a se alătura Statului Islamic în Siria, dar a fost arestat în Turcia.

JAF ca-n filme. Peste 20 de puşti de vânătoare, FURATE dintr-un magazin de arme din Franţa

Adolescentul este acuzat de tentativă de omucidere şi este pasibil de 10 ani închisoare, dar mai întâi tribunalul trebuie să stabilească dacă poate fi făcut responsabil penal, având în vedere că a petrecut câteva luni într-o clinică de psihiatrie. Verdictul este aşteptat la 22 iunie.

Sora sa Safia S., în vârstă de 16 ani, a fost condamnată în ianuarie la şase ani de închisoare pentru tentativă de omor după ce în februarie 2016 l-a înjunghiat în gât cu un cuţit de bucătărie pe un ofiţer de poliţie în gara din Hanovra, acesta fiind, potrivit procurorilor, primul atac din Germania comandat de Statul Islamic. Poliţistul de 34 de ani a fost grav rănit, dar a supravieţuit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.