Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Freddie Roach crede că Scott Quigg va domina meciul cu Viorel Simion

manusa box

Cunoscutul antrenor american Freddie Roach, care a lucrat și cu Lucian Bute, a afirmat în presa de specialitate că britanicul Scott Quigg va domina meciul cu românul Viorel Simion, sâmbătă, pe Wembley, eliminator pentru titlul mondial IBF la categoria pană.

''I-am urmărit pe adversar (Viorel Simion) și pe Selby în câteva meciuri. E OK. Dar când (Quigg) îl va domina pe acest tip sâmbătă, veți vedea diferențele dintre cei doi'', a declarat Roach pentru Boxing News. ''Scott muncește foarte foarte tare. Este foarte dedicat, ascultă și a realizat un plan de bătaie bun pentru acest meci și va ajunge să facă lucruri mai mari și mai bune. Ca Manny Pacquiao, are o bună tehnică a muncii. Când boxerii muncesc așa, se întâmplă lucruri bune'', a mai spus Roach.

Învingătorul dintre Quigg și Simion va lupta pentru titlul mondial IBF al categoriei cu campionul britanic Lee Selby. Quigg, fost campion mondial WBA și IBF la super-cocoș, are, la 28 de ani, un palmares de 32 de victorii (24 KO), o înfrângere și două egaluri la profesioniști. Quigg a obținut victorii la începuturile carierei sale la Gheorghe Ghiompirică (două) și la Ricardo Tănase.

Simion (35 ani) are 21 de victorii (9 KO) și o înfrângere la profesioniști, iar în 2013 a fost învins la puncte de Selby, la Hull, în meci pentru titlul WBC International la categoria pană, conform Agerpres. Meciul dintre Quigg și Simion are loc în cadrul galei de pe Wembley care are drept cap de afiș înfruntarea pentru titlul mondial WBA, IBF, IBO la categoria grea dintre britanicul Anthony Joshua și ucraineanul Vladimir Kliciko.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.