Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fruntaş liberal, devoalări după ce a dat cu subsemnatul la DNA: 'Onoarea mi-a fost pătată' / VIDEO

DNA

Finalul acestei săptămâni a fost unul 'negru' pentru doi lideri ai Partidului Naţional Liberal. Au fost nevoiţă să meargă la DNA pentru a da cu subsemnatul în faţa procurorilor. Nicolae Robu, primarul Timişoarei şi vicepreşedinte PNL, dar şi Marian Petrache au intrat în atenţia procurorilor în mai multe dosare grele.

Citeşte şi: Primul caz în care un inculpat pentru abuz în serviciu a fost achitat:Decizia judecătorilor suceveni

Robu a fost anunţat că este suspect într-un complex dosar de corupţie, dar acesta se jură că este nevinovat. Edilul spune că este strigător la cer să fie asociat cu vânzarea a 1.000 de imobile în condiţiile în care în mandatul său s-au vândut doar două apartamente, tranzacţii care au fost avizate de juriştii primăriei. " Nedreptatea constă în modul în care s-a făcut mediatizarea acestui caz. Este strigător la cer să apar în mass-media implicat într-un mare scandal, cu nu ştiu ce vini în afaceri necurate. Realitatea este în felul următor. Eu am fost chemat, nu în calitate de învinuit, ci în calitate de suspect pentru că am semnat două contarcte de vânzare – cumpărare şi cele două contracte sunt suspecte de a fi făcute fără îndeplinirea tuturor condiţiilor prevăzută de legea 112. Ce caută Robu în prim-plan în toată povestea aceasta? E vorba de două apartamente, unul cu o cameră şi altul cu două camere. Astăzi am fost şi eu să văd despre ce e vorba. Nu am nici cea mai mică vină şi presupunând că aparatul de specialitate a greşit, eu ca primar nu am nicio vină", a declarat Robu, citat de adevarul.ro.

Citeşte şi: Procurorul Mircea Negulescu şi-a dat DEMISIA din magistratură

Primarul Nicolae Robu a spus că nu îşi face griji că va fi trimis în judecată, însă este foarte deranjat că i-a fost pătat „ce are mai de preţ: onoarea”. „Vedeţi unde s-a ajuns? Eu de ani de zile atrag atenţia că legea este aberantă. Cei care îşi asumă funcţii sunt expuşi. Pot să îşi îndeplinesc funcţiile şi oricând sunt vulnerabili. De ce merit eu să fiu prezentat într-o asemenea ipostază pentru că nu îmi fac griji că o să fiu pedepsit când sunt un om curat cinstit, care nu fac altceva decât să muncesc de dimineaţa până noaptea în interesul public? Bunul meu cel mai de preţ este onoarea şi atunci mă doare când tocmai onoarea îmi este pătată în mod atât de nedrept şi incorect”, a declarat primarul Nicolae Robu. Edilul a prezentat şi imgainile celor două apartamente vândute în mandatul său, arătând că e vorba de un apartament cu o cameră şi unul cu două camere în care locuiesc două familii simple.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.