Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Funeriu, Deputatu’ PSD şi “moronu”

Daniel Petru Funeriu este unul dintre numele de tristă amintire pe care îl credeam şters definitiv din prezentul şi viitorul politic al României. Dar, nu, asemenea unui vierme intestinal, când prinde un moment favorabil, această fantasmagorică fiinţă se iţeşte din nou căutând loc prielnic pentru a-şi depune pestilenţialele ouă pe unde o putea, numai vizibile să fie.

Foarte asemănător la chip cu un extraterestru picat din Zeta Reticuli pe câmpiile Mioriţei, Dănuţ se laudă (bravo lui!) că este doctor în chimie, ceea ce îl califică, nu-i aşa , drept cunoscător şi de biologie, şeful virusologilor şi mama vaccinurilor planetare.  Avem deci de a face cu o somitate care poate face categoric diferenţa dintre un virus şi o bacterie. Atât a înţeles, sărmanul, din cel mai recent text postat pe blogul meu. Că nu ştiu ce este aceea o bacteria şi ce este un virus. Expertule, când amândouă ne ucid copii, nu cred că mai contează cum le numeşti, de aceea există specialişti, să le clasifice, dar să ne şi scape de ameninţarea lor. Apoi, crezându-se medic, ba chiar unul psihiatru, mă denumeşte…”moron”.

Dacă definiţia corectă din engleză pentru moron este imbecile, conform DEX, imbecil înseamnă, printre altele “persoană cu capacități mintale foarte reduse, lipsită de facultatea de a înțelege ușor; slab de minte, neghiob, nătărău, cretin”, cred că anihilatorul de şcoli ar trebui să aducă nişte hârtii justificative. În lipsa acestora, afirmaţia nu este decât o jignire, o insultă care ne arată întâi de toate cam cu ce s-au ocupat părinţii reptilianului în primii săi şapte ani de acasă, apoi manierele care se poartă la Strasbourg, sub privirile încremenite ale bietului Pasteur.  Ne mai indică şi faptul că nu-l mai ţin nervii, că o instituţie nu stă chiar degeaba în Dosarul Microsoft în care DPF s-a bălăcit ca în gârlă, şi, în fine, cam la ce se rezumă formele de adresare când eşti doctor în chimie. Până la urmă, şi daica Leana era doctor în chimie, că nu ştiu dacă s-a dovedit vreun plagiat în cazul Ceauşeştilor.

Totdeauna m-a uimit obrăznicia. Pentru mine, este un obiect de studiu permanent. Îţi arde fitilul sub coadă de la afacerea Microsoft, ca ministru al educaţiei, desfiinţezi circa 200 de şcoli şi aşa laşi o groază copii fără şansa de a ajunge doctori în chimie, te învălătuceşti în analele lui Băsescu şi faci sluj acestuia pentru un deget de whisky prost, şi dintr-odată îţi sare muştarul şi-l faci pe un altul imbecil. Cum să nu te uimească asemnea obrăznicie fără limite.

Ce îţi poate alimenta un asemenea tupeu de proastă calitate? Există o singură variantă: Funerilă, tu ai schimbat stăpânul, ‘oţule. Ai trecut la alt nivel, l-ai părăsit pe Chioru Vodă şi ai ales vreun producător de vaccinuleţe? Poate chiar producător de DTP? Ai sărit tu ca un Doberman, dar l-ai întrebat pe stăpân-tu dacă ai voie??? Poate te-ai pripit, înţeleptule…

În încheiere, fiindcă sunt într-o bună dispoziţie, sunt de acord să îţi prezinţi scuzele, aşa, protocolar, ca de la un doctor în chimie la un “moron”, desigur, dacă nu ai hârtiile prin care vei putea dovedi că sunt imbecile. În caz contrar, promit că, într-o zi, te voi întânli, dottore, şi, fără să te jugănesc în vreun fel, îţi voi administra o bătăiţă la popoul gol, în piaţa publică, de o s-o ţii minte toată viaţa ta. Şi să nu fii ruşinat, nu este decât o formă mai veche de a educa o persoană care refuză să înveţe minimum bunele maniere.

Aştept scuzele tale, nu fi moron, Funerilă!

Ninel PEIA

Deputat PSD Ilfov

www.ninelpeia.ro

Vezi AICI articolul deputatului Peia, care a stârnit reacţia lui Funeriu!

http://www.stiripesurse.ro/deputat-psd-facut-praf-de-funeriu-imbecilule_985188.html

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.