Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FURIE în PSD după plecarea lui Ponta: Ne-a lăsat ca pe fraieri

ponta spion acoperit ofiter

Debarcati pe nepusa masa de la guvernare, social-democratii arunca toata vina asupra fostului lor premier si lider, despre care spun ca ”s-a speriat si a dat bir cu fugitii” lasandu-i pe ei cu fundul in balta.

Demisia lui Victor Ponta i-a luat ca din oala pe colegii sai de partid, mai ales pe aceia care mobilau birourile din Palatul Victoria. Retinuti in fata camerelor si microfoanelor, pesedistii isi dau frau liber maniei in particular, tinta preferata fiind fostul idol Victor Ponta. Pe care l-ar tavali cu cel mai mare drag – daca ar sti cum sa dea de el. ”Ponta nu trebuia sa demisioneze, trebuia sa faca fata situatiei. I-a fost frica, a taiat-o si ne-a lasat pe noi, fraierii, sa fluieram a paguba. Nu se face asa ceva. Acum, toti il cauta, il suna, dar dracu stie unde s-a dus, ca nu da niciun semn de viata”, reclama sufocati pesedistii, lipsiti si de minima bucurie de a-i spune doua vorbe bine simtite celui care le-a stricat ultimul an de mandat, plus afacerile deja antamate.

”Noi stiam ca ramanem pana in 2016. Nici liberalii si nici Iohannis nu aveau ce sa ne faca. S-a trezit fraierul de Ponta sa demisioneze ca n-a vrut Oprea. Si imediat a sters-o, ca sa nu mai dea ochi cu noi”, isi continua bocetul social-democratii neimpacati. Cea mai grea soarta o are insa Liviu Dragnea – destinatarul tuturor castanelor colegiale in lipsa ”prietenului” Ponta. Presat de pesedistii ramasi fara ”coledzii” sa negocieze cu Klaus Iohannis, Dragnea isi repede colegii poftindu-i zilnic sa priceapa ca a trecut baba cu colacii, iar de intors s-ar mai putea intoarce pentru ei doar dupa alegerile din 2016. Si asta doar daca social-democratii isi vin in fire, uita de ministerele unde erau jupani si pun osul la campania electorala, asa cum le repeta pe toate tonurile Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.