Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Furtuna OPREŞTE fotbalul: Meciul dintre Dinamo şi Chiajna a fost AMÂNAT

www.gsp.ro
Hanca Dinamo

Decizie radicală a şefilor fotbalului românesc din cauza vremii extreme din Bucureşti. Meciul dintre echipele Dinamo şi Concordia Chiajna, care urma să se dispute de la ora 21.00, în etapa a XI-a a Ligii I, a fost amânat ca urmare a avertizării emise de emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, a anunţat LPF.

Citește și: Atenție, pasageri! Comisia Europeană avertizează Ryanair – ce s-a întâmplat

"Având în vedere avertizarea meteorologică emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie în cursul zilei de 20 septembrie 2017; Având în vedere recomandarea adresată bucureştenilor de către Primarul General al Municipiului Bucureşti, Gabriela Firea de a evita orice deplasare începând cu ora 20:00 a zilei de astăzi, cu excepţia situaţiilor de urgenţă, precum şi comunicatul emis de către Federaţia Română de Fotbal prin care se recomandă întreruperea oricărei activităţi fotbalistice în aer liber; Având în vedere dispoziţiile art. 12 alin. 1 din ROAF potrivit cărora: «Forurile organizatoare au dreptul de a schimba, în cazuri excepţionale, stadionul, ziua, ora de începere sau localitatea de disputare a jocului», pentru a nu pune în pericol viaţa sau integritatea fizică a participanţilor şi spectatorilor la jocul Dinamo 1948 – CS Concordia Chiajna programat să se dispute pe Stadionul Central din Complexul Sportiv Dinamo în data de 20 septembrie 2017, începând cu ora 21:00, Liga Profesionistă de Fotbal decide schimbarea zilei de disputare a acestei partide la o dată ulterioară, care va fi stabilită de comun acord cu reprezentanţii deţinătorilor de drepturi media", se arată în comunicatul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Citește și: EXCLUSIV! De la ce ar fi pornit războiul dintre Daniel Dragomir și Florian Coldea

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată, intensificări ale vântului şi cantităţi de apă însemnate, valabilă din această seară şi până maine dimineaţă. Meciul Dinamo - Concordia Chiajna va fi reprogramat pe stadionul din Ştefan cel Mare la o dată ce va fi comunicată ulterior de Liga Profesionistă de Fotbal, de comun acord cu reprezentanţii deţinătorilor de drepturi media, conform news.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.