Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Furtuni violente în nodrul Italiei: Cel puţin patru morţi

furtuna

Cel puţin patru oameni au murit în urma unor furtuni puternice din nordul Italiei care au provocat mai multe operaţiuni de salvare de urgenţă în regiunea muntoasă a ţării, relatează luni DPA, potrivit Agerpres.

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de fulger pe Marmolada, cel mai înalt munte dintre Dolomiţi, a informat duminică agenţia Ansa. 

În regiunea Friuli, un turist belgian de 41 de ani a murit după ce un copac i-a căzut pe cort, iar în zona Lombardia o femeie şi-a pierdut viaţa după ce a alunecat de pe un traseu de ascensiune. 

O femeie a murit în Cortina d'Ampezzo după ce maşina în care se afla a fost îngropată de o alunecare de teren, au declarat sâmbătă responsabili din cadrul pompierilor. 

Autorităţile locale din domeniul operaţiunilor de salvare au vorbit despre "multe victime" în cursul weekendului şi i-a avertizat pe iubitorii de drumeţii pe munte să ia alertele de vreme rea în serios. 

Joi, doi pensionari, o femeie de 79 de ani şi un bărbat de 82 de ani, au murit din cauza unor incendii de pădure de care nu au putut scăpa în regiunea Abruzzo şi în apropiere de Matera, în sudul ţării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.