Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fuziune cu orice preț. PLR torpilat în sondaje, PC se grăbește (surse)

tariceanu

Conservatorii lui Daniel Constantin și liberalii lui Calin Popescu Tariceanu vor ajunge la un acord de fuziune 'cel tarziu la sfarsitul lunii iunie", au declarat surse implicate în negocieri pentru stiripesurse.ro.

În tabara conservatorilor, lucrurile merg pe repede-inainte cu 'toate costurile', spun surse politice. "PC grabeste foarte mult lucrurile pentru ca vor sa aiba ceva sigur in 2016", au declarat sursele citate.

Citește și: Nebunie în PLR. Tăriceanu acuzat de Operațiunea soacra. Se anunță scandal de proporții

În ceea ce-i privește pe liderii PLR, ultimele sondaje de opinie i-au surprins. "Avem doar 5%. Destul de puțin, suntem așa, o cantitate reziduala a procentelor lui Tariceanu", spun surse din PLR.

Pana la finalul lunii iunie trebuie redactat programul, doctrina, numele noului partid, precum și conducerea interimara, spun sursele citate. "Conducerea nu va fi bicefala, sub nicio forma, adica nu va avea copresedinti cum are PNL. Lider interimar va fi, aproape sigur, dl Tariceanu", spun sursele citate.

Strategia celor din PLR este sa incerce sa participe alaturi de PC singuri la alegerile parlamentare din 2016, avandu-l drept locomotiva pe Calin Popescu Tariceanu si sa devina al treilea partid care intra in Parlament dupa PSD+UNPR si PNL+PDL.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.