Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

G.Oprea, acuzat de TRĂDARE în Coaliție / SURSE

gabi oprea 1

Vicepremierul Gabriel Oprea (UNPR) este bănuit de o parte din PSD-iști de un joc dublu în Coaliție, au declarat surse social-democrate pentru stiripesurse.ro.

„Azi e cu noi in coalitie, maine e cu Iohannis si ne impinge pe scari”, il acuza o parte din PSD-isti pe Gabriel Oprea. Sursele citate spun ca nervozitatea a început să crească în partid atunci când G.Oprea a început să pozeze în stâlpul justiției din România. “Face ca Monica Macovei, ne dă lecții cu Justiția și statul de drept”, spun surse din PSD.

Gabriel Oprea mai este acuzat ca s-a ‘repezit’ sa-l sustina pe Eduard Hellvig la SRI, că o susține pe Kovesi pentru un nou mandat și ca laudă exagerat de mult DNA-ul. O altă declarație a lui Oprea care a facut valuri in PSD este afirmatia ca el si-ar fi dat demisia daca ar fi fost in locul lui Victor Ponta si amenintarea incendiara ca iese de la gvernare daca se modifica ‘pe furis’ Codul Penal.

“Asta e 100% omul lui Iohannis si noi il lasam Premier?”, ne-a declarat unul din parlamentarii PSD care sustin ca UNPR sa fie pus la punct.

Nemulțumirea privind faptul ca Oprea ajunge mereu premier interimar s-a acutizat in ultima perioada. "De ce nu punem un vicepremier PSD? N-avem oameni sa fie vicepremier?", spun sursele citate.

Citeste si:

Ruptura interna si razboi total cu G.Oprea in Parlament - scenariu PSD / EXCLUSIV

Încleștare de forțe în Coaliție - varianta UNPR / SURSE

Dragnea, mesaj de foc pentru UNPR

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.