Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabi Firea, atac incendiar la Iohannis: TRAFIC INTERNAȚIONAL DE COPII

gabriela firea

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa la sediul central al partidului, o serie de informatii potrivit carora Klaus Iohannis ar fi fost implicat in "trafic international de copii".

"Nu formulam acuzatii, dar ridicam semne de intrebare", a precizat Gabi Firea. Purtatorul de cuvant al PSD a prezentat o serie de articole din presa potrivit carora in anii 1990, un copil al familiei Iliuț a rămas fără ambii părinti, moment in care o familie de canadieni, impreuna cu familia Iohannis, au reusit sa convinga bunica sa dea copilul. "Klaus Iohannis a facut presiuni", a precizat Gabriela Firea.

"In 1992, sotii Iohannis si-au cumparat o casa cu 75.000 de marci germane, asta inseamna cam 574 salarii medii, o munca de aproape 147 de ani a unui profesor", a mai declarat Gabriela Firea.

"Nu m-am referit niciun moment la multimea familiilor oneste de romani care isi doresc un copil, dar nu il pot face, clarific faptul ca m-am referit la o alta multime: cetateni fara copii, care au fost implicati in traficul international de copii si care candideaza acum la presedintia Romaniei. Este vorba de o multime formata dintr-un singur individ - Klaus Iohannis", a mai precizat Gabriela Firea.

"Domnia sa si sotia sa au fost implicati intr-o forma de adoptie internationala de copii. Sunt cuvintele dlui Iohannis, nu ale mele. Dl Iohannis spune ca, personal, a fost sofer, iar sotia domniei sale a facut doar traduceri, dar asta nu exclude fondul problemei: faptul ca a cunoscut fenomenul, faptul ca a fost in proximitatea unor copii in nevoie si faptul ca a inchis ochii si a mers mai departe dupa ce misiunea de sofer/traducator a fost indeplinita", a mai declarat Gabi Firea.

Vezi AICI scrisoarea deschisă a Gabrielei Firea!

Vezi AICI datele prezentate de Gabriela Firea!

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.