Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabi Oprea l-a lucrat pe Gigi Becali? DNA-ul e pe fir

gabi oprea 1

Problemele se țin lanț pentru Gigi Becali, iar în aceste zile pare să fi primit lovitura decisivă: a pierdut emblema, titulatura și însemnele oficiale ale Stelei. Prin subterane se aude că Becali ar fi fost lucrat de șeful de necontestat al generalilor, Gabriel Oprea.

Pentru ca in aceste vremuri in care, indiferent de functia detinuta, toata lumea pica pe tehnica, laudele desantate ale vicepremierului Gabi Oprea au trezit suspiciunile procurorilor anticoruptie. Astfel, acestia au facut ochii mari si au ciulit urechea atunci cand au aflat ca Oprea se impauneaza in fata apropiatilor ca el este cel aflat in spatele dosarului „Emblema” si ca il va rasplati pe Zisu cu functia de sef al Statului Major General al Armatei Romane daca il face pe Becali sa se puna in genunchi si sa-l roage sa-i lase Steaua.

Chiar Gigi Becali s-a plans, nu de putine ori, ca generalii de la MApN il sug de sume uriase de bani, dar niciodata latifundiarul din Pipera nu a crezut ca generalul Catalin Zisu si oamenii acestuia de incredere chiar vor reusi sa-i ia tot ce are mai scump. Insa inevitabilul s-a produs si Becali trebuie acum sa plateasca din nou pentru a se putea lauda ca mai este patronul Stelei, nu al vreunei echipe cu alt nume. Practic, se poate spune ca dupa ce l-au supt atata vreme de bani, cei din „cartelul generalilor” vor acum sa o faca din nou, mai ales ca de aceasta data au si asul emblemei in maneca, informează Enațional.

„Eu l-am pus”!

Insa se pare ca marele merit al spolierii lui Gigi Becali de insemnele oficiale ale celei mai titrate echipe de fotbal din Romania nu ii revin nici pe departe actualului sef al logisticii si inzestrarii Armatei, ci „stapanului” acestuia. Pentru ca, dupa cum sustin sursele noastre, vicepremierul Gabi Oprea nu se sfieste sa-si impresioneze in aceste zile apropiatii cu faptul ca „Eu l-am pus pe Zisu sa-l faca pe Gigi”. Ceea ce, pentru cunoscatorii sistemului, pare pe deplin veridic. Insa tot ministrul de Interne este si cel care conditioneaza o eventuala redare a emblemei catre proprietarul de pana acum cateva zile de „punerea in genunchi a lui Gigi”, care sa-si puna cenusa in cap si sa-i ceara astfel, din aceasta postura umilitoare, indurare! Insa chiar daca MApN ii da emblema inapoi, situatia s-ar putea complica serios, in functie de suma care i se va cere miliardarului. Pentru ca daca exista suspiciuni ca toata afacerea „Emblema” ar putea fi o „facatura” a generalilor, atunci obtinerea unei mari sume de bani nu ar face decat sa intareasca aceasta ipoteza de lucru.



Comentati si cititi aici: http://www.enational.ro/dezvaluiri/gigi-becali-pus-in-genunchi-de-gabi-oprea-446862.html/#ixzz3LLU7lzQK

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.