Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabi Szabo, CSM București: 'Trebuie să câștigăm Liga Campionilor, e unul dintre obiectivele noastre'

gabi-szabo-fuge-de-lege-fosta-campioana-olimpica-face-afaceri-mari-pe-spatele-federatiei-romane-de-atletism-91529-1

Directorul general al CSM București, Gabriela Szabo, prezentă joi la Handball Fest 2017, eveniment organizat la Sala Polivalentă, a declarat că echipa de handbal feminin a clubului trebuie să câștige ediția 2017-2018 a Ligii Campionilor, acesta fiind unul dintre obiectivele următorului sezon.

"Trebuie să câștigăm Liga Campionilor. Ăsta este unul dintre obiectivele noastre pentru că investim într-o echipă extrem de valoroasă și unită. Sunt ferm convinsă că având pe bancă o antrenoare cum este Helle Thomsen putem să câștigăm. Asta îmi doresc. Sunt extrem de fericită că o avem și pe Cristina Neagu acasă, că performează pentru o echipă din România. Este un lucru extraordinar și eu îi mulțumesc că a acceptat să fie componenta Clubului Sportiv Municipal București", a spus fosta atletă, potrivit Agerpres.

Ea a adăugat că sportul românesc are nevoie de evenimente precum Handball Fest pentru ca fanii să își poată vedea valorile acasă. "Este un lucru foarte important pentru toți oamenii din sport să avem astfel de evenimente sportive. Pentru că iubitorii de sport trebuie să-și vadă valorile acasă. Așa că mă bucur că avem posibilitatea să organizăm un asemenea eveniment pentru fani și pentru bucureșteni în general. Bucureștiul are nevoie de evenimente internaționale pentru a pune bazele infrastructurii sportive de care ducem lipsă", a menționat Szabo.

Loturile echipelor de handbal feminin și masculin ale clubului CSM București pentru sezonul 2017-2018 au fost prezentate oficial, joi, în cadrul evenimentului intitulat Handball Fest 2017 și găzduit de SalaPolivalentă. Cu această ocazie, echipa feminină a clubului a disputat o partidă amicală cu Rostov Don, încheiată la egalitate, scor 25-25, iar cea masculină întâlnește FC Barcelona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.