Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea, FĂRĂ SECRETE: Cum a fost EXECUTAT și pe cine a EXECUTAT

Inquam Photos / Octav Ganea
Gabriel Oprea DNA

Gabriel Oprea a ajuns din vicepremier pe probleme de securitate națională în inculpat în dosare instrumentate de DNA! Cătălin Cherecheș, fost deputat PSD și UNPR, acum primar al municipiului Baia Mare a spus o parte din marile secrete ale lui Oprea.

Fostul ministru de Interne din cabinetul Victor Ponta se lăuda că are trecere la SRI și DNA, iar acest lucru i-ar fi fost fatal, e de părere Cherecheș. Oprea se lăuda că are influență la Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea, iar din această cauză ar fi fost ”executat”, fiind scos din viața politică.

Citește și: IMAGINI EXPLICITE Filme PORNO într-o instituție PUBLICĂ / VIDEO

”Când am făcut pasul spre Gabriel Oprea, după alegerea lui Victor Ponta la șefia PSD, m-a sunat Viorel Hrebenciuc. Mi-a spus: ”Nu face acest pas că mergi într-un mediu toxic!”. A avut dreptate.

Moartea politică și dosarele penale i se trag pentru că folosea, fără o bază reală, numele unor oameni, inclusiv al lui Kovesi. Oamenii de valoare nu se simt bine când le este folosit numele. Nici Coldea nu cred că s-a simțit bine, nici președintele Klaus Iohannis, nici actualul șef al SRI.”, a spus Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare, marți seara, la Antena 3.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Primele fotografii cu Denisa Manelista

Cherecheș e de părere că Oprea mințea când spunea că are influență la structuri importante. Mai mult, primarul spune că generalul Oprea putea, mai ușor, să facă rău, decât să intervină în justiție, în ajutorul cuiva.

”Îi era mai ușor să îi execute, să le facă dosare penale, decât să intervină să îi ajute în justiție. El exagera, uneori, când spune că poate să intervină în justiției.

Citește și: Investigație marca RISE PROJECT: Cum a fost privatizat Bucureștiul

Un om păcălit de Oprea și care a băgat o grămadă de bani în UNPR e Gigi Nețoiu. Avocată îi era nepoata domnului Oprea. A plecat de la masă de la noi, din Centrul Vechi, cu asigurări că va scăpa, iar a doua zi a fost condamnat. La fel i s-a întâmplat și lui Nicolae Dumitru, Niro, care a fost păcălit și aruncat în pușcărie.

Niro a dat o masă după ce echipa de handbal din Baia Mare a câștigat un trofeu și a venit și Oprea. Începea dosarul Microsfot. Domnul Niro spunea că a fost dus de Oprea la o anumită instituție, i s-a cerut să facă un denunț cu promisiunea că nu i se vor cere bani și va scăpa. Nu a depus denunțul și a fost condamnat.

Citește și: Marile companii japoneze introduc terapia cu pisici: Cât de eficientă e / VIDEO

Vă pot da exemplu și cazul meu. Aveam informații că mi se pregătește un dosar pe subiectul handbal. I-am zis lui Oprea că e o problemă. A zis că rezolvăm. ”Stai liniștit, nu e nicio problemă!”, mi-a zis. Ori i-am dat vreo idee și a impulsionat dosarul, ori a blufat.”, a adăugat Cătălin Cherecheș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.