Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea intră dur în doi jurnaliști: Ce DEZVĂLUIRI face fostul ministru

www.adevarul.ro
gabriel oprea dna

UPDATE: Jurnalista Emilia Șercan a infirmat informațiile conform cărora televiziunea la care ar fi fost interzisă de Gabriel Oprea ar fi B1 TV.

Gabriel Oprea s-a retras din politică, dar e cu ochii pe ziariștii incomozi. Mai ales pe cei care au scris despre tezele de doctorat plagiate coordonate de fostul ministru, dar și despre afacerile pe bani mulți și, uneori, conform DNA, ilegale.

Oprea atacă dur doi jurnaliști: pe Emilia Șercan și pe Ovidiu Vanghele, cărora le cere să spună de unde primesc bani pentru a face dezvăluiri despre el. Șercan l-a acuzat, ulterior, pe Oprea că ar fi dat ordin să fie interzisă la o televiziune, cel mai probabil la B1 TV, conform surselor nostre. Iată mesajul lui Gabriel Oprea:

Citește și: O profesoară a fost ruptă în bătaie, în curtea școlii, în fața elevilor, de iubitul gelos, profesor și el / VIDEO

”Emilia Șercan și Ovidiu Vanghele sunt singurii din toată presa care s-au simțit cu musca pe căciulă. Eu nu am dat niciun nume, dar e bine că lucrurile se limpezesc. Aștept să spună și cine îi plătește (pentru că cei doi nu lucrează la vreun ziar sau televiziune și nu am văzut publicitate pe paginile de internet pe care le dețin). Cât despre așa-zisa ”ofertă” făcută acum un an Emiliei Șercan ”de un emisar”, am o singură întrebare. De ce nu a spus la momentul respectiv? Și-a făcut curaj abia acum, la un an distanță?”.

Tot scandalul care l-a făcut pe Oprea să reapară în centrul opiniei publice a venit de la o dezvăluire jurnalistică în care se specifica faptul că albia unui râu ar fi fost mutată de acesta pentru o anume construcție.Vineri, Oprea a mai avut un mesaj.

Citește și: S-a descoperit ce se întâmplă în creierul celui care crede în Dumnezeu

”Pentru că nimeni nu mă poate acuza că aș fi furat ceva sau că aș fi încălcat legea, se fabrică în continuare minciuni. Cea mai recentă și cea mai ridicolă dintre ele este că aș fi băgat un râu sub pământ. E atât de aberantă povestea, încât nu merită altceva decât să amintesc că nu sunt nici constructor, nici inginer și nici arhitect. Sunt militar și nu mă ocup cu râuri, nici să le bag în pământ, nici să le scot la suprafață.

Încep să cred că singura mea problemă este că nu am încălcat legea și că, prin urmare, nu pot fi manevrat. Nu am furat, nu am făcut și nu am acoperit afaceri ilegale, nu am datorii la stat, nu am milioane furate și ascunse prin paradisuri fiscale. Pe scurt nu am niciun lanț de care să fiu tras atunci când merg prea departe și niciun buton pe care unii să apese ca eu să fac ce vor ei.

Citește și: SCANDAL în învățământ: O profesoară de engleză a rămas gravidă cu elevul său de doar 13 ani / VIDEO

Și dacă nu am, atunci să mi se inventeze! Nu e o întâmplare că toate așa-zisele scandaluri de presă legate de numele meu, începând cu presupusul plagiat și terminând cu râul pe care l-aș fi îngropat în Ilfov, pleacă din același loc și de la aceiași oameni. Sunt doi jurnaliști care de un an de zile se ocupă exclusiv de persoana mea. Caută în toate declarațiile mele de avere, cer informații de la toate instituțiile, îi hărțuiesc pe cei care mă cunosc și chiar stau în fața casei mele să vadă cine intră și cine iese. Vor cu orice preț să descopere ceva care să mă compromită, vor să găsească o ilegalitate, cât de mică măcar. Degeaba. Nu au găsit până acum și nu vor găsi nici de acum înainte. Pentru simplul motiv că nu am furat și nu am încălcat legea.

Nu știu cine și cu cât îi plătește pe cei doi, care nu sunt angajați la vreun ziar sau televiziune. Știu însă că sunt foarte incomod pentru cei care au finanțat această campanie împotriva mea și care o finanțează în continuare chiar și astăzi, deși nu mai ocup nicio funcție în Guvern.”, a scris Gabriel Oprea.

Citește și: Cine a câștigat premiul de originalitate de 10.000 de euro de la Românii au talent

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.