Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea, prima REACŢIE la verdictul de plagiat dat de specialişti

gabriel oprea

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a avut o primă reacţie la verdicul de plagiat în cazul tezei sale de doctorat dar de comisia juridică a CNATCDU. Pentru că nu are informaţii oficiale pe această temă, fostul lider UNPR se bazează pe verdictul Consiliului Naţional de Etică, din 2015.

"Aflu din presă că o comisie din CNATDCU ar fi stabilit că lucrarea de doctorat pe care am susținut-o în 2000 ar fi plagiat. Nu am mai multe informații decât cele date ”pe surse” de anumiți jurnaliști. Prin urmare, nu am ce comentarii să fac în cazul acestui zvon. Deocamdată, singura informație validă și oficială este hotărârea din 2015 a Consiliului Național de Etică, în care scrie negru pe alb că ”suspiciunile de plagiat nu se confirmă”", scrie Gabriel Oprea pe pagina sa de Facebook.

Fostul vicepremier și lider UNPR Gabriel Oprea a primit verdictul de plagiat din partea Comisiei de științe juridice a Consiliului Naţional de Atentare a Titlturilor Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU). Urmează ca la 1 august, într-o ședință a Consiliului general al CNATDCU, să se dea votul final pe sentinţa de plagiat, informează surse ciatate de Digi24.ro. Detalii AICI!

Vezi şi: Schimbări la votul prin corespondență. Diaspora se poate înscrie ONLINE pe liste

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.