Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea pus la punct de PSD: Şeful Coaliţiei e Dragnea şi el va decide cum e cu Codul Fiscal

PSD

Reacţie extrem de dură şi fără precedent a PSD. Prin intermediul unui comunicat de presă remis STIRIPESURSE.RO unul din cei mai apropiaţi colaboratori ai preşedintelui PSD a ţinut să le spună "de la UNPR şi de la ALDE" că şeful Coaliţiei guvernamentale e Liviu Dragnea şi că nici o decizie nu se poate lua fără consultarea şi acordul acestuia.

Vezi şi: UNPR anunță negocieri. Discuții informale cu PNL

Iată declaraţie deosebit de dură semnată de Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD:

Urmare a invitației la dialog pe tema Codului Fiscal lansată chiar și astazi de unii lideri politici și de noul PNL, în principal, trebuie făcute câteva precizări:

  • Codul Fiscal este un proiect asumat de PSD împreună cu aliații săi din coaliția de guvernare și votat în Parlamentul României cu unanimitate de voturi. Adică, Codul Fiscal retransmis Parlamentului de președintele României, este același pe care l-au susținut și votat inclusiv parlamentarii PNL – PDL;

  • Liberalii, înainte de a constitui tot felul de grupuri de lucru și comisii de negociere ticsite cu foștii miniștri PDL ai guvernelor Boc și Ungureanu din timpul regimului Băsescu, ar trebui să spună românilor, foarte clar, dacă mai susțin sau nu acest proiect pe care și l-au asumat și l-au votat în Parlament;

  • UNPR, ca și ALDE, face parte din coaliția de guvernare. Reamintesc celor interesați că, în coaliție, nu se poate lua nicio decizie fără consultarea și acordul lui Liviu Dragnea, în calitate de președinte al PSD – principalul partid de guvernământ. De altfel, la ședințele coaliției participă și Victor Ponta în calitate de prim ministru din partea PSD.

În concluzie, săptămâna viitoare, când vor reveni în țară atât Liviu Dragnea, președintele PSD, cât și Victor Ponta premier din partea PSD, va exista, cu siguranță, o consultare în cadrul coaliției de guvernare cu privire la toate subiectele stringente de interes public, se vor stabili prioritățile, dacă sunt sau nu necesare negocieri și cu cine trebuie negociat. Punct.

Citeşte şi: Oprea dă semnalul final al ruperii frontului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.