Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea REFUZĂ să vină la audieri: Reacția de ULTIMĂ ORĂ a lui Mihai Fifor

Inquam Photos / Octav Ganea
mihai fifor

Fostul vicepremier Gabriel Oprea refuză să se prezinte la audierea din Comisia parlamentară care anchetează organizarea alegerilor prezidenţiale din 2009. Președintele comisiei Mihai Fifor a anunțat miercuri dimineață că va transmite o scrisoare procurorului general al României prin care va arăta obiectivele comisiei de anchetă și o să trimită din nou o invitație lui Gabriel Oprea de a veni în fața comisiei.

„În cursul dimineții vom transmite o scrisoare procurorului general al României prin care vom arăta obiectivele comisie de anchetă așa cum sunt ele prinse în hotărârea de înființare a acestei comisii și, totodată, o să transmitem o nouă invitație dlui Gabriel Oprea pentru a veni în fața comisie, pentru că mi se pare că acesta este demersul firesc al lucrurilor. Desigur, am decis să transmitem această scrisoare Parchetului General pentru a nu exista niciun fel de dubiu. Obiectivele comisiei sunt foarte clare. Noi am pornit la drum cu bună-credință și cu intenția de a transparentiza lucrurile, de a scoate la lumină faptele din 2009 așa cum s-au desfășurat. Dacă dl Oprea va decide să nu vină în fața comisiei este opțiunea domniei sale, dar noi revenim cu această solicitare”, a declarat Mihai Fifor.

Întrebat dacă în cazul în care Gabriel Oprea va refuza să onoreze o nouă invitație este posibil ca această comisie să sesizeze autoritățile în conformitate cu prevederile din propriul regulament, Mihai Fifor a răspuns: „Bineînțeles că da. Nu ne jucăm de-a comisia. Este o comisie parlamentară cât se poate de serioasă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.