Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea şochează: Ies la suprafaţă amănunte incredibile despre averea politicianului / FOTO

gabriel oprea

Gabriel Oprea şochează. Ies la suprafaţă amănunte incredibile despre averea politicianului. Gabriel Oprea ramane politicianul cu una dintre cele mai mari averi dintre personajele aparute in prim plan dupa 1989. In ciuda faptului ca si-a dat demisia impreuna cu Guvernul Ponta dupa incendiul de la Colectiv, fostul ministru de interne Gabriel Oprea ramane un personaj despre care se va vorbi multa vreme.

Citeşte şi: Mega-operaţiune a DIICOT: Percheziţii în Bucureşti şi 10 judeţe

Moartea politistului Gigina, care facea parte din coloana oficiala a demnitarului, a inflamat si mai mult spiritele, contribuind la imaginea sifonata a lui Oprea in ochii opiniei publice, care nu-si poate explica averea absolut fabuloasa a acestuia. Detinatorul a 8 case, a multor terenuri si a nenumarate conturi, desi a lucrat numai la stat, Oprea scoate zeci de mii de euro din inchirierea imobilelor familiei, cele mai multe fiind detinute in acte impreuna cu sotia. Una dintre casele de vacanta ale lui Oprea, singura de la munte, se gaseste in Predeal, in zona Cioplea, politicianul trecand-o in ultima declaratie de avere cu o suprafata de 153 de metri patrati, marturisind in actul oficial ca detine si un teren aferent, la aceeasi adresa.

Citeşte şi: Percheziții de amploare: Înșelăciune pe bursa de transport. Prejudiciu uriaș

Data fiind suprafata de "doar" 153 de metri patrati pe care sustine ca o detine la aceasta adresa, este posibil ca Oprea sa fie proprietarul unor apartamente din cladire, nu a intregii constructii, care are trei etaje. Oprea a devenit insa celebru prin nepotrivirile aparute de-a lungul timpului in declaratiile sale de avere, intrand la un moment dat si in atentia Agentiei Natinale de Integritate (ANI) din acest motiv, spun cei de la wowbiz.

content-image

 

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.