Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Sandu a EXPLODAT. Lotul celor nouă miniștri PSD și PDL din dosarul Microsoft

www.clipartpanda.com
spectator oameni

Ex ministrul PDL Gabriel Sandu a fost condamnat, luni, la trei ani de închisoare cu executare în dosarul Microsoft. În acest dosar

„Asta nu e judecată, e o execuție. Eu am făcut cele două denunțuri și sunt sigur că Florică nu o să mai aibă impunitate pentru toată echipa lui. Sunt 9 miniștri, toți miniștrii Educației și ai Comunicațiilor. De ce am fost ales doar eu?”, a spus Gabriel Sandu, în momentul în care s-a predat polițiștilor.

PNL dă o lovitură de imagine: Medic celebru, pe listele de la parlamentare

Cealaltă parte disjunsă din mega-dosarul Microsoft îi privește pe foștii miniștrii PSD și PDL Ecaterina Andronescu, Șerban Mihăilescu, Dan Nica, Adriana Țicău, Alexandru Athanasiu, Mihai Tănăsescu, Valerian Vreme și Daniel Funeriu. În cazul acestora, lucrurile par să fi stat pe loc. În mai 2016, la mai bine de un an de la trimiterea în judecată a celor condamnați astăzi, procurorii anticorupție erau în faza constatării prejudiciului.

În septembrie 2014, DNA cerea Președinției, Senatului, Camerei Deputaților și Parlamentului European formularea cererilor de urmărire penală pentru nouă foști miniștri din Guvernele Năstase și Boc. Dintre aceștia, doar Gabriel Sandu a și fost trimis în judecată, primind luni verdictul final.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.