Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea a răbufnit: Se dorește linșarea mea. Trebuie să umblu cu SPP

facebook.com
gabriela firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, consideră că se dorește ”linșarea” ei, având în vedere scandalul și bătăile de joi de la Consiliul general, soldate cu internarea a trei polițiști locali.

”Când am văzut ambuscada, eu m-am ridicat și am vrut să mă retrag, iar tot acest grup violent și agresiv se îndrepta spre mine. Deci, eu eram cea vizată. Se dorea probabil linșarea primarului general, dar au fost împiedicați să ajungă în proximitatea mea. Îmi pun întrebarea: mai pot să vin la serviciu sau trebuie să umblu cu SPP, bodyguarzi să mă apere de trei ONG-uri finanțate de George Soros? (...) Erau foarte violenți, au îmbrâncit directori din Primăria București, au amenințat, se îndreptau spre mine. Vă imaginați ce s-ar fi putut întâmpla. Nu intenționez să apelez la SPP, dar probabil o să mă gândesc și la asta”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Grindeanu, dezvăluire despre Legea Salarizării: 'Au votat și cinci parlamentari...'

De asemenea, Firea spune că o parte dintre persoanele care au pătruns în instituție ar fi membre ale trei ONG-uri și este convinsă că incidentul nu este o întâmplare, ci totul ar fi fost regizat.

Klaus Iohannis a cerut, la Washington, capul lui Sebastian Ghiță și al șefei DNA (presa)

”A fost o acțiune organizată, concertată și a avut o strategie în spate”.

Edilul Capitalei a mai precizat că este convins că de când a venit în această funcție a deranjat anumite grupuri de interese prin anularea unor contracte și a reamintit că ar fi primit și unele amenințări.

”Probabil că cineva îi plătește (pe cei de la cele trei ONG-uri) și probabil că am derajat foarte mult. Mi s-a transmis și direct, și prin intermediari că nu voi fi lăsată să-mi duc mandatul la bun sfârșit. Ați văzut că se strâng și semnături pentru demiterea primarului general”, a mai precizat Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.