Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, atac la Alina Gorghiu: Ar trebui să nu vorbească

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, ar trebui să se abţină de la comentarii pe tema alocaţiilor pentru copii, "după ce formaţiunile politice cu care simpatizează au tăiat salariile şi pensiile din România, au crescut taxele şi au lăsat în urmă sute de mii de oameni fără un loc de muncă", a afimat sâmbătă purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea.

"Reprezentantă noului PDL, doamna Alina Gorghiu, dă dovadă de indecenţă ducând în derizoriu problemele sociale ale românilor şi încercând să puncteze politic folosindu-se de tema alocaţiilor pentru copii ! Nu este decât o nouă dovadă de cinism fără margini şi tupeu, mărci deja mult prea bine cunoscute ale pedeliştilor. Ei, cei care au tăiat tot ce se putea tăia de la români, cei care au îngenuncheat şi batjocorit întregi categorii sociale doar pentru a-şi acoperi incompetenţa de la guvernare, îşi permit acum să ne acuze pe noi, cei care am reparat toate aceste nedreptăţi. (...) O minimă decenţă ar trebui să-ţi spună să te abţii de la astfel de comentarii, precum cele ale fruntaşei noului PDL, Alina Gorghiu", a spus Firea, într-un comunicat de presă.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, că dublarea alocaţiilor era cu adevărat o necesitate, ea exprimându-şi şi îngrijorarea că aplicarea acestei măsuri ar putea fi amânată.

'Am reuşit să obţinem dublarea alocaţiilor pentru copii, este o mare realizare (...). Era o necesitate pentru România şi pentru cei 3,7 milioane de copii. (...) Şi mai am o strângere de inimă, aceea că vreau să văd ziua în care legea va fi publicată în Monitorul Oficial fără să existe vreo ordonanţă de prorogare a acestei majorări a alocaţiei', a declarat Gorghiu.

Plenul Camerei Deputaţilor a votat miercuri un amendament, propus de PNL, prin care alocaţiile de stat pentru copii se dublează.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.