Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: 'Bucureştenii au fost furaţi an de an'

Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a făcut un anunţ halucinant în direct. Facturile bucureştenilor de căldură şi apă calde au fost umflate în fiecare an. Firea spune că neregulile s-au terminat şi, după intrarea RADET în insolvenţă, la această instituţie va avea loc şi un audit. Primarul a atacat dur şi fosta administraţie din primărie, cea formată din aleşi PNL-PDL.

Citește și: A fost filmată în timp ce se MASTURBA în curtea bisericii / VIDEO 18+

"Nu s-a putut niciodată descopune această datorie şi mi-a ridicat semne de întrebare. PNL-PDL a interzis un audit din partea specialiştilor. Bucureştenii au fost furaţi an de an la factură. Se desfăşoară şi un audit la RADET. S-au făcut investiţii care nu au fost justificate. Firme care căpuşau regia. Asta nu se va mai întâmpla. Furtul din banii românilor va înceta.", a tunat Firea la RTV.

Citeşte şi: EXPLOZIE lângă aeroportul Ataturk: O mașină-capcană a fost folosită / VIDEO

Primarul general îi linişteşte pe bucureşteni şi spune că nu vor fi probleme cu apa cală şi căldura în această iarnă. Mai mul, în următorii doi ani, facturile de la întreţinere se vor înjumătăţi. "Le transmit bucureştenilor şi românilor că se va începe un program de redresare a RADET. Populaţia poate sta liniştită. Vor avea apă caldă şi căldură. Angajaţii RADET pot sta şi ei liniştiţi. Vor primi salariile. Nu vor fi creşteri ale facturii. Am recuperat toate întârzierile în privinţa fondurilor europene. Se lcurează la master plan. Cu cele 180 de milioane de euro se vor face lucrări la reţea. În maxim doi ani de zile, facturile se vor înjumătăţi. Se poate vorbi pentru perioada următoare de reducere de costuri.", a mai spus Firea.

Vezi şi: Simona Halep a fost UMILITĂ în China: A pierdut un set la 0, iar în al doilea a rezistat mai mult

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.