Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea cheamă procurorii: 'E faptă penală'

gabriela firea

Scandal imens în Bucureşti. Romgaz e într-un conflict dur cu cei de la ELCEN după ce ultimii au decis să intre în insolvenţă. Sunt ameninţări dure. Capitala ar putea rămâne fără apă caldă chiar de mâine. Romgaz a anunțat că va sista livrarea de gaze către ELCEN, iar societatea, la rândul ei, spune că nu va mai furniza apă caldă către bucureșteni. Gabriela Firea, edilul Bucureştiului, cere intervenţia în forţă şi spune că ce s-a întâmplat în această seară este o faptă penală.

Vezi şi: ELCEN anunță că, de marți, nu mai dă apă caldă în București

"Am citit comunicatul Romgaz. Statul român taie gazul statului român pedepsindu-i pe români. ELCEN şi Romgaz sunt în subordinea Guvernului României. Au decis să taie gazul pentru că ELCEN a intrat în insolvenţă. RADET a cerut intrarea în insolvenţă pentru a-i salva pe bucureşteni. Nu aveam nicio formă legală să plătim acele penalităţi la penalităţi. ELCEN a mai achiziţionat gaze şi de la o companie de gaze. Îi asigur pe bucureşteni că nu se pune problema să nu mai aibă gaze de mâine. Până la finalul anului, primăria va plăti către RADET 193 de milioane de lei, sume prevăzute în buget la capitolul subvenţie. Populaţia a plătit la timp aşa că nu poate suferi din cauza litigiilor a două societăţi de stat.

Bucureștiul ar putea rămâne fără apă caldă: Romgaz SISTEAZĂ livrarea de gaze către ELCEN

E faptă penală să întrerupi furnizarea acestor utilităţi. Premierul va trebui să demită mâine dimineaţă consiliul de Administraţie al Romgaz. A fost o acţiune în forţă a acestora. Nu e normală.  ", a tunat Firea la RTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.