Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: Școlile vor fi închise toată săptămâna! Se vor deschide pe 16 ianuarie

breaking news stiripesurse.ro

Gabriela Firea, primarul general al Bucureștiului, a anunțat că școlile din capitală vor fi închise toată săptămâna și se vor deschide abia luni, pe 16 ianuarie. Aceeași decizie a fost luată și în județul Ilfov.

Gabriela Firea a declarat că a luat legătura cu specialiştii în meteorologie şi că s-a consultat cu ministrul educaţiei, cu inspectorii şcolari, cu directorii de şcoli, cu medici, cu părinţi şi că, în urma discuţiilor, concluzia este foarte clară: „având în vedere condiţiile meteorologice, şcoala ar putea începe raţional vineri ceea ce ar fi neplăcut pentru că este o zi de sfârşit de săptămână”. „Toate cursurile să înceapă luni, 16 ianuarie, când se vor deschide toate creşele, grăniţele, şcolile şi liceele din Bucureşti”, a spus primarul general.

Citește și: Tinerii fac SEX după doar 10 mesaje / STUDIU

În privinţa universităţilor fiecare universitate va lua propria decizie şi o va anunţa pe site, a spus Firea.

”Cursurile sunt oprite până luni. Potrivit domnului ministru al Educaţiei nu era o perioadă de predare, ci una de evaluare. Era mult mai periculos să expunem copiii şi profesorii la ger, la zăpada viscolită de mâine seară şi poimâine dimineaţă.

Sperăm ca Bucureştiul să arate curăţat şi să nu aibă de suferit. Poliţiile de sectoare şi cea a municipiului Bucureşti au trimis somaţii. Nu vrem amenzi, ci să se cureţe trotuarele. Nu cred că trebuie să fie toleranţă pentru agenţii economici. Vrem să curăţăm ţurţurii de pe anumite clădiri. Ne aşteaptă zile grele. Sperăm să le facem faţă.

Citește și: Cine este David Clark, autorul unui asa zis raport despre justitia din Romania

150 de deţinuţi vor fi mâine să dea zăpada. Doar cei care au vrut să fie voluntari, mâine vor putea fi văzuţi la muncă.”, a spus Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.