Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea conduce TOPUL încrederii în politicieni. Reacția primarului general

facebook.com
gabriela firea

Evoluțiile de pe scena politică, evenimentele și protestele din ultima perioadă au adus modificări importante în ceea ce privește încrederea românilor în personalitățile politice. Un sondaj realizat de AVANGARDE, în perioada 6-8 februarie 2017, arată că primarul Capitalei Gabriela Firea conduce topul încrederii în personalităţi politice cu 54%, urmată de președintele Klaus Iohannis cu 49%.

ANALIZĂ: De ce sunt carburanţii mai scumpi în România decât în Europa

Gabriela Firea a comentat subiectul la Antena3 și a spus că rezultatul sondajului reprezintă pentru „o imensă responsabilitate” și va continua să meargă „pe același drum”.

„În primul, le mulțumesc tuturor celor care au răspuns chestionarelor AVANGARDE și m-au plasat pe mine pe această poziție fruntașă. Știți că se spune că este mai ușor să ajungi în top, este mai greu să te menții. Pentru mine înseamnă o imensă responsabilitate și înseamnă că trebuie să merg pe același drum pe care l-am început, și anume să răspund solicitărilor legitime ale bucureștenilor, să nu mai continui lucrurile rele care s-au întâmplat până acum, acă le-am constatat în aceste aproape 8 luni de zile și am făcut o radiografie corectă, profesionistă și sinceră cu cei din aparatul de lucru al primarului general care au vrut să lucreze cu mnine, care nu s-au constituit într-o frână, într-o barieră și într-o piedică a progresului. Înseamnă mult mai multă muncă decât până acum și mult mai multă dăruire în ceea ce fac”, a spus Gabriela Firea în cadrul emisiunii Punctul de întâlnire, Antena3.

Sondajul a fost realizat de AVANGARDE, în perioada 6-8 februarie 2017, prin metoda CATI – interviuri telefonice asistate de calculator. Eşantionul este reprezentativ pentru populaţia adultă neinstituţionalizată a României şi are o marjă de eroare de +/_ 3.51% pentru un interval de încreere de 95%. La întrebarea "Dumneavoastră personal ce părere aveți despre următoarele personalități?" au declarat că au o părere bună despre:
1. Gabriela Firea 54 %
2. Klaus Iohannis 49 %
3. Călin Popescu Tăriceanu 42 %
4. Laura Codruța Kovesi 42 %
5. Liviu Dragnea 34 %
6. Traian Băsescu 31 %
7. Nicușor Dan 30 %
8. Daniel Constantin 27 %
9. Alina Gorghiu 25 %
10. Raluca Turcan 22 %

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.