Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea denunță o iminentă 'campanie abjectă': 'S-au dus la Bacău și...'

twitter.com
manipulare teleghidare

Campania electorală din ultima săptămână devine din ce în ce mai încrâncenată. Candidatul PSD la Primăria Capitalei denunță public o încercare de ”campanie abjectă” împotriva ei și relează ce a auzit în ultime 24 de ore că i s-ar pregăti:

Vezi și: Percheziții DNA la Primăria Sectorului 1. Vizat un consilier al lui Chiliman

"Aseară am aflat o știre urâtă despre cum se face campanie împotriva mea. Am aflat că cineva, care pretindea că e psiholog, s-a dus la căminul de bătrâni din Bacău unde se află tatăl meu. Deși tatăl meu a plecat din familia mea de când aveam 14 ani, acea persoană care l-a vizitat în căminul de bătrâni i-a făcut fotografii, i-a pus foarte multe întrebări despre mine și despre campania electorală în care mă aflu.

Nu am în momentul de față o probă directă că acea persoană are sau nu o legătură cu adversarii mei politici. Dar e foarte puțin probabil ca acestă acțiune să nu aibă în spate un resort politic, pe care îl bănuim cu toții.

În orice caz este o acțiune abjectă, care încalcă toate regulile de etică și de fair-play într-o campanie electorală. Eu am încercat să fac o campanie pozitivă în care să le spun bucureștenilor ce pot face pentru ei și care sunt soluțiile mele la cele mai presante probleme din Capitală. Faptul că adversarii mei înțeleg să recurgă la astfel de atacuri dezgustătoare nu are nimic de-a face cu prioritățile bucureștenilor.

Se dovedește încă o dată că ceea ce am avertizat ieri dimineață despre atacurile ce se pregătesc împotriva mea este real. Cu toate astea, vreau să le spun tuturor bucureștenilor că astfel de atacuri nu mă vor opri să fac campanie așa cum cred că e corect și  civilizat. Dimpotrivă, voi încerca să arăt că o campanie electorală se poate câștiga și fără atacuri murdare la adresa contracandidaților tăi
.
", susține Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.