Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, despre Alina Gorghiu în scandalul mitingului PNL: 'E de REA-CREDINȚĂ' - DOCUMENT

Gabriela Firea primar

Alina Gorghiu a acuzat-o pe Gabriela Firea că nu vrea să acorde autorizația pentru un miting al PNL ce ar urma să aibă loc pe 22 octombrie. Primarul Bucureștiului spune că șefa PNL manipulează și că acceptul Primăriei București a fost dat încă de la depunerea cererii, săptămâna trecută. iar în momentul în care Gorghiu făcea acuzațiile, ar fi știut că autorizația a fost emisă.

”Este un scandal mediatic fals creat pentru a manipula, de către PNL. Subiectul nu există. Săptămâna trecută un reprezentant PNL a primit avizele, în aceeași zi în care a depus cererea. Am stabilit ca azi să ia semnăturile ce lipseau, iar azi a spus că nu mai vrea alte semnături, ceea ce era ilegal. Mâine dimineață semnează și secretarul Primăriei, dar viceprimarul a semnat în locul primarului, deci nu se pune problema să nu se acorde această autorizație. Eu i-am trimis Alinei Gorghiu documentele, pe telefon. E de rea-credință. Dacă avea o mică nelămurire m-ar fi întrebat și ar fi aflat că nu e în pericol acest eveniment, nici al PNL, nici al altui partid politic. Nu se punea problema să nu se aprobe, dar trebuie să intre și ei în legalitate, să ia toate semnăturile, nu doar 4 din 13.

Nu e un document secret, nu e secretizat, așa că e de râs că mă acuză de abuz în serviciu.”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.

content-image

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.