Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea devoalează jocul PNL: 'Pot fi acuzată de uzurpare'

gabriela firea

Scandal total în Bucureşti chiar şi după finalizarea alegerilor locale. Gabriela Firea, noul primar al Capitalei lansează acuzaţii dure la adresa celor de la PNL.

Firea a afirmat că nu va putea depune jurământul în cursul zilei de miercuri, deoarece PNL a anunţat că abia pe 21 iunie va preda la Autoritatea Electorală Permanentă şi la Biroul Electoral Central raportul mandatarului financiar pe toată ţara. Gabriela Firea a explicat că situația este fără precedent în ultimii 20 ani, fapt pe care susține că l-a verificat. De asemenea, Firea a explicat că prima zi când ar putea fi convocat un Consiliu General este 23 iunie.

Citeşte şi: Victor Ponta, trecut 'pe linie moartă' de Liviu Dragnea: 'Mi-am asumat decizia'

"Fiecare poate să realizeze neoficial ce se întâmplă. Pot să am discuţii informale cu cei de la RADET şi ELCEN în problema apei calde. Nu am putere de decizie până nu depun jurământul. Pot fi acuzată de uzurpare. E o lipsă de respect faţă de bucureşteni a celor de la PNL. Am dat telefoane, dar neoficial pentru că nu pot să iau decizii. Sute de blocuri nu au apă caldă. Nu este vorba de o şicană la adresa mea, e lipsă de respect faţă de bucureşteni. Nu au învăţat nimic. Semnează şi ascund documente liberalii. Va fi un control foarte drastic, nu suntem sat fără câini. Nu pustiim pământul când pierdem alegerile. Funcţionari, directori şi aleşi locali iau decizii care nu ar trebui să le ia. Voi comanda un audit în legătură cu ce se întâmplă în primărie. S-au făcut angajări cu o zi înainte şi după alegeri, s-au semnat contracte.", a tunat noul primar al Capitalei la Antena 3.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie: Fiul lui Dan Adamescu a fost ELIBERAT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.