Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea dezvăluie cine ar trebui să fie premierul PSD

gabriela firea liviu dragnea

Liderii PSD au început să facă calculele pentru formarea Guvernului și chiar dacă nu doresc să vină public cu un nume oficial, în declarații au început să contureze un nume: Liviu Dragnea, președintele partidului. Dragnea a primit un vot de încredere din partea Gabrielei Firea, primarul Capitalei, cea care a spus că liderul PSD este cel mai potrivit pentru funcția de premier.

”Cu alte cuvinte, din punctul meu de vedere românii au văzut că noi suntem oameni serioşi, că noi facem lucruri serioase, stabile şi bune, corecte şi guvernarea cu votul românilor va fi una PSD-ALDE şi dacă va dori ţi UMDR să ni se alăture, vom avea cu siguranţ discuţii în acest sens, nu ar fi rău din punctul meu de vedere să arătăm această deschidere. Iar cel mai potrivit om pentru a preliua această poziţie importantă, de prim-ministru, este preşedintele PSD, dl Liviu Dragnea. Este punctul meu de vedere, nu am avut încă o dezbatere într-un for superior al partidului pe acest subiect, dar cred că îmi pot permite să am şi eu o opinie”, a declarat Gabriela Firea.

Declarația Gabrielei Firea vine în contextul în care președintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, dar și președintele Consiliului Național al PSD, Mihai Fifor, au declarat că Liviu Dragnea este principala opțiune pentru funcția de prim-ministru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.