Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea dezvăluie luptele de culise: adevărata bătălie din subteran

gabriela firea

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea dezvăluie luptele care se dau în culise și arată că PSD a devenit un partid anti-sistem. Ea susține că PNL beneficiază de sprijinul întregului aparat de stat, inclusiv de sprijinul premierului și al președintelui, dar și al tuturor instituțiilor din această țară.

”PSD în acest moment este singur, în timp ce PNL are de partea lui Guvernul și tot aparatul guvernamental, președintele și aparatul Cotroceniului și toate instituțiile statului. PSD are doar programul și ceea ce vrea să facă pentru oameni. Vom vedea pe 11 decembrie cine câștigă: sistemul sau soluțiile pentru oameni”, a declarat Gabriela Firea, la B1 TV.

Citește și: VIDEO - Traian Băsescu simte că i se pregătește ceva: mă aștept la ce-i mai rău!

Citește și: Analiză sociologică: surpriza URIAȘĂ care se prefigurează în România, pe modelul SUA

De menționat că și în fruntea principalului serviciu secret din România, Serviciul Român de Informații, se află tot un fost membru PNL. Până la demisie, inclusiv Serviciul de Informații Externe era condus de un liberal, Mihai Răzvan Ungureanu.

În același timp, Firea susține că Dacian Cioloș nu prezintă încredere sub nicio formă. ”Așa cum vă privesc pe dumneavoastră în ochi și el ne-a privit în ochi și ne-a spus nouă, celor din conducerea PSD, că nu se va implica în politică, în jocurile partidelor politice. Ne-a înșelat pe noi, dar asta nu ar fi așa o mare problemă, dar i-a înșelat pe români și asta este o mare problemă. Ceea ce a făcut Dacian Cioloș se cheamă minciună politică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.