Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, dezvăluiri din Primăria Capitalei: Ce haos spune că a găsit în instituție

Noul primar al Capitalei, Gabriela Firea a făcut dezvăluiri incendiare despre dezastrul găsit în Primăria Capitalei. Firea spune că sunt probleme grave în instituţie.

"Sunt foarte multe probleme. 6000 de litigii care trebuie rezolvate în termen extrem de scurt. În afară de problemele de la RADET şi RATB există şi foarte mulţi ţânţari în parcuri. Se cheltuiau 4 milioane de euro pentru stârpirea lor. Acum cu 200.000 de euro maxim vom face această operaţiune de stârpire a ţânţarilor. Sunt foarte mari probleme.

Citeşte şi: SCANDAL imens şi ironii la adresa unui tehnocrat: Sebastian Ghiţă s-a dezlănţuit

Am stabilit astăzi cu conducerea şi liderii de sindicat de la RADET o soluţie de avarie. Sunt probleme cu apa caldă. Am luat decizia să ajutăm RADET cu 3,5 milioane de euro cu repraţii curente. Voi convinge şi Ministerul energiei să vorbească cu ELCEN să nu blocheze aceşti bani ca aceşti bani să intre imediat la reparaţii.", a spus Firea la RTV.

Citește și: Mai tari decât Einstein: Ei sunt cei mai deștepți actori și artiști din lume

Şi asta nu e tot. Firea vrea să controleze toate contractele semnate de predecesorii ei. "Voi analiza toate contractele. În timp ce nu avem bani pentru nimic, se alocă bani pentru evenimente culturale. Nu există ierarhizare a evenimentelor. Astăzi mi s-a pus în faţă unele contracte pe care să le semnez. Sunt convins că proiectele pe care le voi prezenta săptămâna viitoare pe care sunt convinsă că nu le vor vota doar cei de la PSD, UNPR şi ALDE. În Primăria generală a Capitalei e un sat fără câini. Nu e comunicare între directori. Era nevoie de un mediator aici. Încercăm să recuperăm tot timpul pierdut în atragerea de fonduri europene.

Citește și: Doamne, mare Ți-e grădina! I-a dat ca surdu’n clopot: Au fost filmați când făceau sex în clopotniță / VIDEO

Vom achiziţiona un audit de resurse umane. Organigrama nu e cum trebuie să fie. Fiecare persoană trebuie să ştie ce trebuie să facă. Apoi un audit de resurse financiare. Avem şi credite externe de acoperit. Sunt cheltuieli suplimentare la Pasajul de la Piaţa Sudului. ", a mai spus Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.