Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: Eu îi voi ajuta pe oameni să aibă o viață mai bună

gabriela firea elcen

Senatorul Gabriela Firea, candidatul Alianței PSD+ UNPR la Primăria Capitalei, s-a întâlnit azi cu echipa de conducere a ELCEN, condusă de Marcel Nicolaescu, director general și cu Ioana Stoica, liderul salariaților RADET pentru a indentifica soluția cea mai bună în rezolvarea problemelor legate de sistemul de termoficare.

"Bucureștenii trebuie să aibă apă caldă și căldură, indiferent de anotimp sau context politic. Ei nu trebuie să fie victimele lucrurilor întâmplate în urmă cu mulți ani. Pe oameni nu-i interesează că legile sunt prost făcute și că sistemul de termificare e la pământ. Proiectul meu este de a-i ajuta pe cetățeni să aibă o viață mai bună", le-a spus Gabriela Firea celor prezenți la întâlnire.

Au fost discutate problemele din sistemul de termoficare. ELCEN are datorii de aproape 2 miliarde de lei la furnizorii de gaze, bănci și ANAF iar situația de la RADET este cunoscută, conturi blocate, zero lei pentru reparațiile avariilor, oameni care stau, lună de lună, cu spaima că nu-și vor primi salariile.

"Ca primar general și ca om politic voi propune spre aprobare un master plan pentru energie la nivelul Capitalei. Astfel, se pot accesa foarte ușor fonduri europene pentru reabilitarea rețelelor de termoficare.

În acest moment sunt 187 de milioane de euro, bani nerambursabili, și nimeni nu face nimic. Avem nevoie de o legislație nouă în domeniul energiei termice, de zone unitare de alimentare cu apă caldă și căldură, astfel încât costurile să fie mai mici și producția mai eficientă, de colaborare între toți factorii implicați.

Sunt un om care rezolvă lucrurile", a concluzionat Gabriela Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.