Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, filată și spionată și în casă: 'Au venit cablați, cu tehnică pe ei'

facebook.com
gabriela firea

Gabriela Firea este politicianul cu cea mai mare popularitate în România. Ea îi devansează și pe președinte, și pe premier, dar și pe liderii celor mai importante partide politice. Primarul general al Bucureștiului e însă sub supraveghere continuă. Cel puțin asta susține, într-un interviu acordat Antena 3, Gabriela Firea, care a dezvăluit un episod incredibil de când e edil.

”Întrega activitate de la Primărie și de acasă e monitorizată. Nu știu de cine. Probabil că sunt aceste interese private pe care le-am deranjat. Suntem ascultați și în casă. Am fost urmăriți și în pelerinaj, în Israel. Nu am luat nicio măsură până în acest moment. Mă voi sfătui ce este de făcut. Nu am crezut că activitatea la Primăria Generală e atât de riscantă.

Le spun tuturor că trebuie să aplicăm legea și regulamentele. Nu a încercat cineva să mă cumpere, ci am avut impresia că am stat la discuții cu persoane care sunt ”cablate”, care au ”tehnică” pe ei. Nu e un sentiment plăcut, care să te determine să vrei să ocupi mai multe funcții publice în România. Dar, mi-am păstrat sângele rece și am avut și umor.”, a declarat Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.