Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea lămureşte scandalul Maratonului din Bucureşti

Gabriela Firea sedinta directori

Noul Primar General al Capitalei, Gabriela Firea,  aduce noi lămuriri în scandalul Maratonului Internaţional Bucureşti. Edilul spune că nu s-a gândit vreo clipă să interzică această manifestare. "Nu am spus niciodata ca vreau sa interzic Maratonul International Bucuresti! Este o competitie care are deja traditie si promoveaza cu deosebit succes in lume Capitala Romaniei , avand in vedere ca se afla deja la a-9-a editie! Mai mult decat atat, eu insami sunt o sustinatoare a sportului, am spus acest lucru de nenumarate ori, chiar am infiintat bursa sportiva Rasvan Firea , in memoria primului meu sot, antrenor de atletism si fiul marilor sportivi si antrenori Victor si Elena Firea. Imi doresc ca bucurestenii, si nu numai ei, toti romanii, sa fie sanatosi si activi, pentru a se putea bucura de viata. Acest lucru se poate realiza numai daca acordam o atentie mai mare sportului, a miscarii in general, fie in aer liber, fie in salile de sport.

Citeşte şi: Adrian Năstase anunță Apocalipsa după Brexit: Ce îi va aștepta pe românii din Marea Britanie

Marturisesc ca sunt mahnita ca presa a inteles gresit intentiile mele, si sper ca, in spiritul fair-play-ului, sa putem depasi acest impas comunicational.

In acest sens, doresc sa asigur pe toata lumea ca Maratonul International Bucuresti va avea loc, in aceleasi conditii ca si in anii precedenti. Acesta este un eveniment care se desfasoara duminica, in prima parte a zilei, asadar intr-o perioada in care traficul nu este la fel de intens ca intr-o zi de lucru. Municipalitatea se va asigura ca cetatenii care locuiesc in zonele prin care trece traseul Maratonului sa fie informati din timp asupra programului acestuia, zona restrictionata necesara desfasurarii si, foarte important, rutele alternative de deplasare.", a spus Firea într-un comunicat de presă.

Citește și: BAC 2016, proba de GAFE: Perlele liceenilor de care a râs tot internetul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.