Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea neagă existenţa unui conflict între Dragnea şi Tudose: 'Nu este adevărat'

www.stiripesurse.ro
Dragnea Tudose

Gabriela Firea, vicepreședinte PSD, a declarat miercuri, la Antena 3, că nu există un conflict între premierul Mihai Tudose și președintele partidului, Liviu Dragnea, așa cum s-a speculat în presă. ”Sunt surprinsă să aud că domnul prim-ministru ar avea un conflict cu președintele Liviu Dragnea. Cred că sunt anumite forțe care permanent alimentează o stare de tensiune. Aseară am vorbit cu cei doi, la recepția de la Ambasada SUA, am văzut cum au vorbit, cum s-au întreținut amical și prietenește”, a spus Gabriela Firea, vicepreședinte PSD, miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

În concluzie, ”nu cred că sunt adevărate aceste zvonuri”, a concluzionat Firea. Războiul dintre Liviu Dragnea şi premierii propuşi de PSD pare să nu se mai sfârşească. Potrivit unor informaţii apărute pe surse și citate de Antena 3, la trei zile după depunerea jurământului de la Cotroceni, Mihai Tudose l-a sunat pe Dragnea şi i-a spus răspicat că nu vrea să răspundă la comenzile de la partid şi că nu va pune în aplicare noul proiectul de guvernare ad litteram.

Premierul nu s-a oprit însă aici. Mihai Tudose a recuperat oamenii din guvernul Grindeanu: doi foşti miniştri, Şerban-Constantin Valeca şi Eugen Orlando Teodorovici, au fost numiţi consilieri onorifici ai prim-ministrului. De cealaltă parte, însă, Dragnea spune că nicio măsură nu va fi aplicată, dacă simulările vor arăta că poate face rău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.