Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, reacţie în scandalul momentului: 'Factura bucureştenilor NU se va majora'

Gabriela Firea primarie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, îi asigură pe bucureștenii care sunt racordați la sistemul centralizat de termoficare că factura la apă caldă și căldură nu se va majora.

Citeşte şi: Primăria, ANUNŢ de ultim moment pentru persoanele cu dizabilităţi. Se propun noi STIMULENTE financiare

"Îi asigur pe toți bucureștenii care sunt racordați la sistemul centralizat de termoficare că nu vor avea sub nicio formă de suferit, deci factura nu se va majora la întreținere, la apă cală și căldură, ca urmare a faptului că regia de termoficare a municipiului a solicitat Consiliului General o majorare a tarifului cu 32%, tarif care nu a mai fost ajustat din 2011, regia aflându-se în procedură de insolvență", a precizat marți Firea, în deschiderea ședinței Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

Primarul general a adăugat că RADET București a solicitat majorarea tarifului cu 32%, pentru că au crescut prețurile la materiile prime și la utilități.

"În perioada care s-a scurs din 2011 și până acum, de când nu a mai fost ajustat acest tarif, care nu se va resimți în buzunarul cetățenilor pentru că Primăria Generală va majora subvenția, au crescut prețurile pentru materiile prime. De asemenea, au crescut exponențial prețurile la utilități. Nu putem lăsa în continuare ca o regie să suporte, prin costurile proprii și în prețul de exploatare, toate aceste majorări care s-au făcut din 2011 până acum", a susținut Firea.

Citeşte şi: Mişcările SECRETE din spatele AMÂNĂRII şedinţei CSM .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.