Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea recunoaşte negocierile cu Sorin Grindeanu: Ce funcţie i-a propus Liviu Dragnea

www.cotidianul.ro
firea grindeanu

Scandal imens în lumea politică. Sorin Grindeanu a refuzat să-şi dea demisia din funcţia de premier şi mai sunt câteva ore până când se va vota moţiunea de cenzură. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, îl atacă dur pe Grindeanu şi spune ce s-a întâmplat în CEX-ul care a produs ruptura. Lui Grindeanu i s-a propus un alt post în Guvern.

Citește și: România TV e la un pas să se închidă

"Din ceea ce ne-am propus, nici 25% nu s-a rezolvat. A constatat rămâneri în urmă şi am spus că trebuie să reîmprospătăm Guvernul. Putea să rămână în Guvern, dar să nu mai fie premier. Nu e umilitor. Dar nu e umilitor pentru Ponta care a fost premier şi acum e secretar general al Guvernului? Pentru Traian Băsescu nu e umilitor să fie senator acum după ce a fost preşedinte şi primar?Putea să fie vicepremier, ministru sau o altă funcţie în Guvern. ", a spus primarul Capitalei în direct la România TV.

Citește și: Singura țară de care se teme ISIS

Şi asta nu e tot. Firea îi atacă dur pe Sorin Grindeanu şi Victor Ponta. "Pare că Ponta este strategul lui Grindeanu. A făcut diferite ilegalităţi la Palatul Victoria. Ar tebui să îi spună să demisioneze. E normal să dăm un mesaj clar. Persoanele care au confiscat puterea executivă să pună punct acestei situaţii. Să avem un nou Guvern pentru români. Nu este o luptă între PSD şi PSD. Este o bătălie pentru respectarea legii şi a votului din decembrie. Noi nu am venit în campanie cu un candidat de premier să îl prezentăm. Noi am venit în faţa românilor cu un program de pus în aplicare.

Citește și: Romania se mentine lider mondial la videochat

Vine Grindeanu şi recită din foi ca şi în CEX. Putea să spună lucruri nefabricate. A fost o strategie, ceva pregătit cu câteva zile înainte. A fost un plan malefic. Fiecare piesă era la locul ei. Chiar el a spus că el este adevăratul Grindeanu de acum, nu cel de la investire. A avut dublu limbaj, dublă personalitate. La rugămintea lui Dragnea, tot CEX-ul l-a votat. Nu ne explicăm ce s-a întâmplat cu el în scurt timp", a mai spus Gabriela Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.