Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea rupe tăcerea. Află ce amenințări a primit în ultimele zile și de la cine

Gabriela Firea

Primarul Gabriela Firea a declarat, luni, că a primit ameninţări din partea managerului demis al circului Globus şi al apropiaţilor acestuia şi că se gândeşte să facă plângere la poliţie, precizând că îl consideră "caz patologic", la fel ca pe directorul demis al Spitalului Colentina.

Cum l-au omagiat politicienii pe Mihai Eminescu

"În ceea ce priveşte faptul că la circul de stat Bucureşti am demis managerul, nu îmi retrag decizia, în ciuda tuturor presiunilor şi chiar a ameninţărilor pe care le-am primit în ultimele zile din partea managerului şi a apropiaţilor săi. Nu când sunt hărţuită, când noaptea primesc mesaje, când conducerea partidului din care vin a fost bomdardată cu mesaje pentru un om care se laudă că are buget mare, dar nu a fost în stare să asigure condiţii minime decente, să asigure condiţii. Ce trebuie să se mai întâmple ca să înţeleagă acel om că nu mai poate continua?! Nimeni nu s-a născut şi nu a moştenit aceste funcţii. Mă gândesc foarte serios dacă să nu fac şi plângere la poliţie împotriva domnului manager. (...)Vrea să plece la Monacco, se va ocupa altcineva, va merge altcineva.(...) Nu a făcut nimic, nimic. Am găsit deja locaţii pentru o parte din animale, astăzi mă întâlnesc cu un ONG cu reputaţie astfel încât să găsim spaţii şi pentru celelalte animale. O să se ocupe primarul general dacă domnul manager a avut alte priorităţi. Ameninţă pe toate cărările şi mă persecută să îl pun din nou director. Cred că este un caz patologic. Ca şi în cazul Colentina, şi la circ cred că e caz patologic. (...)Voi propune ca pentru postul de manager să dai test psihologic", a spus Gabriela Firea, informează Mediafax.

Gabriela Firea a anunţat vineri şi demiterea managerului cirucului Globus, după ce joi dimineaţa a avut loc un incendiu la un adăpost al instituţiei în urma căruia au murit 11 animale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.