Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea știe cine e 'cel mai ÎNDREPTĂȚIT' să fie PREMIER

gabriela firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică seara că nicio instanță nu a interzis liderului social-democrat, Liviu Dragnea, să ocupe funcții în stat. Ea a adăugat că Liviu Dragnea ar fi "cel mai îndreptățit" să fie propus ca premier, în cazul în care PSD va face parte din majoritatea parlamentară. Ea a menționat însă că liderul PSD nu a luat încă o decizie în acest sens.

Citește și: Miting cu 50.000 de oameni în București. Când va fi și cine e organizatorul

„Domnul Dragnea nu a fost condamnat cu suspendare pentru corupție. Este vorba despre dosarul referendumului, iar ce a făcut domnul Dragnea la referendum a făcut și domnul Iohannis, și tot PNL-ul, și tot PSD-ul, în sensul că au îndemnat lumea să vină să voteze într-un fel sau altul. Nu li s-a spus 'votați da sau votați nu', ci doar să participe la referendum”, a spus Gabriela Firea, citată de Agerpres.

„Nu știm cu ce formulă se va duce PSD-ul. Faptul că se face proces de intenție este ca și cum decizia este 100% luată și deja domnul președinte (Klaus Iohannis, n.r.) ne spune: 'Am refuzat-o'. Nu, este normal întâi să așteptăm votul românilor, să vedem care e structura majorității parlamentare", a completat Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.