Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea va propune o nouă structură a organigramei PMB, după modelul Primăriei din Viena

Firea semneaza

Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat că va propune Consiliului General al Capitalei adoptarea unei organigrame a Primăriei care să semene foarte cu mult cu cea a primăriei din Viena.

"În perioada următoare voi propune Consiliului General noua structură a organigramei Primăriei Generale a Capitalei, o organigramă care vreau să semene foarte mult — aproape până la identitate — cu organigrama Primăriei din Viena. Am cerut acceptul, pentru a nu fi acuzați de plagiat, ambasadorului Austriei la București, cu care m-am întâlnit, iar în luna octombrie sunt invitată oficial la Viena de către primarul Vienei — o capitală extrem de bine organizată, curată, care nu poate fi contestată ca sistem de administrare; fără țânțari, fără șobolani, cu multe spitale, cu multe școli", a declarat Firea la B1 Tv.

Ea a anunțat de asemenea că în viitoarea structură a PMB ar urma să existe și un departament care se va ocupa de prevenirea actelor de corupție.

"În această organigramă vom avea un departament, în premieră în România, care se va ocupa exact de prevenirea actelor de corupție, în sensul de verificare a tuturor acțiunilor care se desfășoară în primărie și care vizează cheltuirea banului public. Va fi o direcție preventivă", a menționat ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.